Bel ons
Menu Menu

ROERMOND
Looskade 22 en 23

Verhuurd

Huurprijs op aanvraag

Beschrijving

TE HUUR: KANTOORETAGE 10 EN/OF 11, GELEGEN IN HET MARKANTE KANTOORGEBOUW VAN ROERMOND.

Architectonisch bijzonder fraai kantoorgebouw met energielabel A op een unieke locatie bij de entree van Roermond. Het Buitenop / Looskade is één van de voornaamste kantorenlocaties van Roermond en ligt direct ten zuiden van de Maasbrug. Komende vanuit richting Weert bepaalt het gebouw mede het gezicht van Roermond. Het pand is ontworpen door de Italiaanse architect Natalini, die ook verantwoordelijk is voor het in 2000 aan het Buitenop gebouwde kantoorgebouw, dat nagenoeg in dezelfde stijl werd gerealiseerd. De architectuur, de materialen en vooral de ronde vorm en hoogte van het gebouw met de 2 in het oog springende spitsen zorgen voor een uniek gebouw op een even unieke locatie met een uniek uitzicht over de Maas en Maasplassen.

Algemene omschrijving:
Het kantoorgebouw bestaat uit 13 bouwlagen, te weten begane grond en 11 kantoorverdiepingen alsmede 1 verdieping in de spitsen voor techniek. Per laag bestaat het gebouw vanaf ca. 235 tot ca. 400 m² VVO kantoren die zijn gelegen rondom de centrale kern met liften, trappen, toiletten en overige voorzieningen. Bij het gebouw zijn 82 parkeerplaatsen aangelegd, waarvan 67 in de parkeergarage en op het parkeerdek en 15 aan de straatzijde in eigen, afsluitbare vakken.

Het kantoorgebouw omvat in totaal ca. 4.200 m² kantoren (verhuurbaar vloeroppervlak) met per laag circa 400 m². De 1e verdieping alsook de 9e, 10e en 11e verdieping zijn kleiner als gevolg van de vide (1e verdieping) en de torenspitsen (9e, 10e en 11e verdieping).

Bereikbaarheid:
Het object ligt aan de entree van Roermond, aan de noordwestelijke rand van het centrum en kernwinkelgebied. Via de lokale en regionale wegen is het object goed bereikbaar. Openbaar vervoer in de directe nabijheid.
Aansluiting op de A73 is op circa 1,5 km te verkrijgen en de A2 is te bereiken in de richting Weert op ca. 10 min. autorijden.

Voorzieningen gebouw:
- verwarmd middels een luchtbehandelingssysteem inclusief koeling en verwarming;
- mechanische ventilatie met topkoeling, kabelgoten, systeemplafond met armaturen, liften en trappen, toiletgroep per bouwlaag en invalidentoilet op de begane grond, aansluitingen pantry op elke bouwlaag aanwezig.

Beschikbaar:
Entree begane grond begane grond en toegang met de lift of trappenhuis naar 10 en 11e verdieping

10e verdieping: 268,30 m²;
vide hal, portaal met trappenhuis en liften, toiletgroep, vrij indeelbare kantoorruimten, inpandig noodtrappenhuis.

11e verdieping: 234,63 m².
portaal met trappenhuis en liften, toiletgroep, vrij indeelbare kantoorruimten, inpandig noodtrappenhuis.

Totaal beschikbaar 502,93 m².

Huurprijs kantoor:
Op aanvraag.

Huurprijs parkeerplaats:
In de garage / op het parkeerdek € 1.250,-- en aan de straatzijde € 600,-- per plaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

De kantoorruimten zijn per halve laag te huren. Bij deelverhuur worden parkeerplaatsen naar rato toebedeeld.Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens, (2006 = 100) zoals gepubliceerd door het CBS of zoveel eerder is gepubliceerd.

Huurtermijn:
In overleg

Betalingstermijn:
Per maand

Zekerheidstelling:
Bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur.

Aanvaarding:
Per direct

Huurovereenkomst:
De huur en verhuur zullen worden vastgelegd in een schriftelijke huurovereenkomst op basis van het model van de Raad voor de Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Voor nadere informatie en/of een bezichtiging kunt u zich wenden tot:
Jack Frenken Bedrijfsmakelaars
De heer D.H. Weyers
Graaf Reinaldstraat 1
6041 XB ROERMOND
Telefoon: 0475 – 335 225
Beeldmerk Jack Frenken

Dat is lekker thuiskomen

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten