Bel ons
Menu Menu

Beschrijving

TE HUUR; WINKELPAND VAN 89,50 BVO VVO, GELEGEN OP DE HOEK VAN DE HAMSTRAAT EN KLOOSTERWANDSTRAAT TE ROERMOND.

De winkelruimte is gelegen aan een van de belangrijkste winkelstraten in het centrum van Roermond. Ook wordt deze straat samen met de Kloosterwandstraat de verbindingsstraat genoemd van het centraal bus- en treinstation naar het Munsterplein. De locatie van betreffend winkelpand is goed te noemen. In de directe omgeving bevinden zich onder andere Mc Donalds, Bristol, Wibra, Coffeelovers en diverse andere winkelketens en lokale ondernemers.

ALGEMEEN:
Het pand ligt op de hoek en goed op zicht en heeft een frontbreedte van ca. 14,5 meter. De bruto vloeroppervlakte bedraagt 87,6 m².

BEREIKBAARHEID
De winkelruimte is gelegen in een voetgangersgebied. De bereikbaarheid is daardoor beperkt. De bereikbaarheid van de binnenstad en daarmee het kernwinkelgebied kan goed worden genoemd, zowel met met openbaar vervoer als met eigen vervoer. Bushalteplaatsen en het NS-station zijn op loopafstand (ca. 2 minuten) aanwezig.
Via de in- en uitvalswegen naar en van Roermond zijn provinciale wegen (N280) en rijkswegen (A73, A2) eenvoudig en snel te bereiken

PARKEREN:
Het centrum van Roermond beschikt over uitstekende openbare parkeervoorzieningen. Op ca. 1 minuut loopafstand zijn diverse openbare parkeerplaatsen aanwezig.

BESTEMMING:
'Centrum - 1' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
-detailhandel, uitsluitend op de begane grond;

OPLEVERINGSNIVEAU:
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, bestaande energie tot in de meterkast en aansluitpunt ten behoeve van een natte groep (toilet en pantry).

NEN-2580 METING:
Begane grond:
89,50 m² BVO
78,35 m² VVO

HUURPRIJS:
€ 1.750,- per maand (excl. BTW)

TE BETALEN
Per maand.

AANVAARDING:
In overleg.

HUURTERMIJN:
In overleg.

ZEKERHEIDSTELLING:
Bankgarantie of een waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur incl. BTW.

BTW:
Indien huurder niet aan het “90%-criterium” voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

INFORMATIE:
Voor eventuele vragen en/ of bezichtigingen kunt u contact opnemen met ons kantoor.
De vermelde informatie is van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De verhuur geschiedt onder voorbehoud goedkeuring verhuurder.

Ten aanzien van eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.

VOOR VERDERE INFORMATIE
Jack Frenken Bedrijfsmakelaars
Contactpersoon: de heer D. Weyers

heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons
een bericht!

× sluiten