Bel ons
Menu Menu

Horn
Heythuyserweg 2

€ 1.250.000,- k.k.
€ 99.000,- per jaar

Beschrijving

TE KOOP/TE HUUR BEDRIJFSGEBOUW BESTAANDE UIT EEN BEDRIJFHAL MET LOADING DOCK EN KANTOREN VAN TOTAAL 2.053 M² VVO ALSMEDE GROOT VERHARD BUITENTERREIN GELEGEN IN HORN.

Het betreft een deel van het bedrijvencomplex uit 2006 bestaande uit twee geschakelde bedrijfshallen waarvan de rechter hal vrijkomt (Heythuyserweg 2). Deze hal is grotendeels opgetrokken uit een staalconstructie voorzien van betonnen vloeren en stalen damwandprofielplaten. De gevelopeningen zijn grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Het dak bestaat uit een platdakconstructie van staal met rubberen dakbedekking en voorzien van lichtstraten.

Indeling:
De hal is circa 1.800 m² vvo groot en heeft een vrije hoogte van circa 7 meter. De hal is ontsloten middels twee overheaddeuren en een loading dock met leveller. De vloerbelasting bedraagt ca. 2.750 kg/m². In de hal bevindt zich een kleine kantoorruimte en een kantineruimte met sanitaire voorzieningen.

Op de eerste verdieping bevinden zich enkele hoogwaardige kantoorruimten met sanitaire ruimten en een opslag-archiefruimte. Op deze kantoorverdieping heeft u uitzicht naar de hal.

Oppervlakte:
Begane grond Kantoorruimte en sanitaire ruimte ca. 80 m² vvo
Begane grond Bedrijfsruimte ten behoeve van productie en/of opslag ca. 1.720 m² vvo
1e verdieping Kantoorruimte, met archief en sanitaire ruimte ca. 253 m² vvo

Stand en Ligging:
Het object is gelegen op bedrijventerrein ‘Heythuyserweg’ aan de rand van de bebouwde kom, nabij de provinciale weg N273 en N279. De directe omgeving bestaat voornamelijk uit vrijstaande woningen en woonboerderijen met agrarische gronden. Op het kleinschalige bedrijventerrein zijn enkele lokale gebruikers gevestigd waaronder Kessels Tegels en Autobedrijf Hornerheide.

Bereikbaarheid:
Het object ligt op ca. zeven kilometer afstand van de dichtstbijzijnde Rijkswegen A73 (Nijmegen – Maasbracht), ofwel ca 10 minuten reistijd met de auto. Voorts biedt de provinciale weg N280 aansluiting op de Rijksweg A2 (Amsterdam – Maastricht). De afstand tot het dichtstbijzijnde spoorwegstation, Centraal Station Roermond, is ca. 5,5 kilometer. Daarnaast kan men gebruik maken van de bushalte op ca. 5 minuten loopafstand.

Parkeren en buitenterrein:
Bij het object liggen 25 tot 30 parkeerplaatsen. Het volledig verhard buitenterrein is omheind middels hekwerk en toegankelijk via een schuifpoort.

Oppervlakte:
Perceel oppervlakte van ca. 3.800 m².
Bebouwd ca. 1.925 m² bvo.

Energielabel:
De kantoren hebben een A-label

Bestemming:
Het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten die staan vermeld in de milieu categorieën 2 en 3 van de Lijst van bedrijfsactiviteiten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Huurprijs
€ 99.000,-- per jaar excl. BTW.

Aanvaarding:
In overleg

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs – indexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI – Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het CBS (Centaal Bureau voor de Statistiek).

Zekerheidstelling:
Bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurovereenkomst:
De huur en verhuur zullen worden vastgelegd in een schriftelijke huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor de Onroerende Zaken (ROZ), model 30 januari 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen (NVM).

VRAAGPRIJS:
€ 1.250.000,-- k.k.

ZEKERHEIDSTELLING:
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom.

AANVAARDING:
In onderling overleg.

OPLEVERING:
Het object zal worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten (met uitzondering van de inventaris), alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de ‘as is, where is’ koop en levering en doet afstand van alle rechten voortvloeiend uit de artikelen 7:15 lid 1 en 7:17 van het Burgerlijk Wetboek. Tevens zullen de artikelen 6:228, 6:229, 6:230 lid 2, 7:20, 7:21 lid 1, 2 en 3 en 7:23 van het Burgerlijk Wetboek worden uitgesloten in de koopovereenkomst.

BIEDING:
Indien u geïnteresseerd bent in het aankopen van deze propositie kunt u een bieding uitbrengen per mail.

In ieder geval dient de volgende informatie te worden opgenomen in uw indicatieve bieding:
- Volledige naam (indien bedrijf incl. vertegenwoordiger), uittreksel kvk, en kopie rechtsgeldig legitimatiebewijs;
- De koopprijs kosten koper;
- De voorbehouden en voorwaarden c.q. goedkeuring(en) die van toepassing zijn en de bijbehorende termijnen;
- Gewenste leveringsdatum.
Bieding dient te worden uitgebracht op basis van kosten koper. Potentiële kopers dienen hun eigen kosten gedurende het transactieproces te dragen inclusief de kosten voor bouwkundig onderzoek en eventueel juridisch en fiscaal advies.

BEZICHTIGING:
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Voor nadere informatie en/of een bezichtiging kunt u zich wenden tot:
Jack Frenken Bedrijfsmakelaars
De heer D.H. Weyers
Beeldmerk Jack Frenken

Dat is lekker thuiskomen

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten