Bel ons
Menu Menu

Beschrijving

TE HUUR: BEDRIJFSGEBOUW BESTAANDE UIT EEN BEDRIJFHAL MET LOADING DOCK, SECTIONAALPOORTEN EN KANTOREN VAN TOTAAL 2.053 M² VVO.

Het betreft een deel van het bedrijvencomplex uit 2006 bestaande uit twee geschakelde bedrijfshallen waarvan de rechter hal vrijkomt (Heythuyserweg 2 te Horn). Het pand is uitgerust met een hoogwaardig alarmsysteem dat voorzien is van een certificaat met alarmklasse 4.

Indeling:
De hal is circa 1.800 m² vvo groot en heeft een vrije hoogte van circa 6,85 meter. De hal is ontsloten middels twee overheaddeuren en een loading dock met leveller. De vloerbelasting bedraagt ca. 2.750 kg/m². In de hal bevindt zich een kleine kantoorruimte en een kantineruimte met sanitaire voorzieningen.

Op de eerste verdieping bevinden zich enkele hoogwaardige kantoorruimten met sanitaire ruimten en een opslag-archiefruimte. Op deze kantoorverdieping heeft u uitzicht naar de hal.

Oppervlakte:
Begane grond Kantoorruimte en sanitaire ruimte ca. 80 m² vvo
Begane grond Bedrijfsruimte ten behoeve van productie en/of opslag ca. 1.720 m² vvo
1e verdieping Kantoorruimte, met archief en sanitaire ruimte ca. 253 m² vvo

Stand en Ligging:
Het object is gelegen op bedrijventerrein ‘Heythuyserweg’ aan de rand van de bebouwde kom, nabij de provinciale weg N273 en N279. De directe omgeving bestaat voornamelijk uit vrijstaande woningen en woonboerderijen met agrarische gronden. Op het kleinschalige bedrijventerrein zijn enkele lokale gebruikers gevestigd waaronder Kessels Tegels en Autobedrijf Hornerheide.

Bereikbaarheid:
Het object ligt op ca. zeven kilometer afstand van de dichtstbijzijnde Rijkswegen A73 (Nijmegen – Maasbracht), ofwel ca 10 minuten reistijd met de auto. Voorts biedt de provinciale weg N280 aansluiting op de Rijksweg A2 (Amsterdam – Maastricht). De afstand tot het dichtstbijzijnde spoorwegstation, Centraal Station Roermond, is ca. 5,5 kilometer. Daarnaast kan men gebruik maken van de bushalte op ca. 5 minuten loopafstand.

Parkeren en buitenterrein:
Bij het object liggen 20 tot 25 parkeerplaatsen. Het volledig verhard buitenterrein is omheind middels hekwerk en toegankelijk via een schuifpoort. Het pand is eventueel van de achterzijde bereikbaar.

Oppervlakte:
Perceel oppervlakte van ca. 3.800 m².
Bebouwd ca. 2.250 m² bvo.

Energielabel:
De kantoren hebben een A-label

Bestemming:
Het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten die staan vermeld in de milieu categorieën 2 en 3 van de Lijst van bedrijfsactiviteiten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Huurprijs
€ 99.000,-- per jaar excl. BTW.

Aanvaarding:
In overleg

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs – indexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI – Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het CBS (Centaal Bureau voor de Statistiek).

Zekerheidstelling:
Bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurovereenkomst:
De huur en verhuur zullen worden vastgelegd in een schriftelijke huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor de Onroerende Zaken (ROZ), model 30 januari 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen (NVM).

AANVAARDING:
In onderling overleg.

BEZICHTIGING:
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Voor nadere informatie en/of een bezichtiging kunt u zich wenden tot:
Jack Frenken Bedrijfsmakelaars
De heer D.H. Weyers

heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons
een bericht!

× sluiten