Bel ons
Menu Menu

Beschrijving

TE KOOP: TUSSENSUNIT EN EEN HOEKUNIT GELEGEN VANAF 85 M² VVO TOT 170 M² VVO ONDERDEEL UITMAKENDE VAN EEN BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW.  

De units zijn onderling met elkaar verbonden door middel van een sparing, Deze kan eventueel eenvoudig dicht gezet worden indien de units apart worden verhuurd. Het terrein is helemaal omheind en beveiligd door middel van een hekwerk, elektrische schuifpoort en camerabewaking.  

OBJECT:
Het object is recentelijk gerealiseerd en maakt onderdeel uit van een bedrijfsverzamelgebouw van 12 units. Het object is opgetrokken uit een staalconstructie en de gevels geïsoleerde betonnen borstwering en de gevels bestaande uit sandwichpanelen tot 100 mm + Peil en daarboven geïsoleerde sandwichpanelen. De dakconstructie bestaat uit geprofileerde stalen dakplaten en afgewerkt met een dakisolatie, Rc= 6,3 m2K/W en een PVC dakbedekking, voorzien van de nodige hemelwaterafvoeren en spuwers. Het dak is berekend op extra belasting voor zonnepanelen. De scheidingswanden bestaan uit brandwerende (60 min) cellenbetonwanden. De begane grondvloer bestaat uit een glad gevlinderd, gewapende betonvloer, dikte 200 mm. Vloerbelasting 1.000 kg/m2. Onder de vloer is een druk vaste vloerisolatie Rc=3,7 m2K/W aangebracht. De betonkwaliteit is vloeistofdicht.

LIGGING:
Het betreft een bedrijfsruimte die gelegen is op het bedrijventerrein “Arenbos” te Heythuysen. Heythuysen is gelegen in de gemeente Leudal en heeft binnen deze gemeente een centrumfunctie. Het kleinschalige bedrijventerrein “Arenbos” wordt gekenmerkt door een grote diversiteit aan bedrijvigheid van lokale en bovenregionale bedrijven.

BEREIKBAARHEID:
Het object is redelijk bereikbaar met eigen vervoer. Via de provinciale weg de N279 is de snelweg A2 (Maastricht-Eindhoven) binnen circa 10 autominuten bereikbaar. De snelweg A67 (Venlo-Eindhoven) is op circa 25 autominuten gelegen. De dichtstbijzijnde bushalte is op circa 1 kilometer van het object gelegen.

BESTEMMINGSPLAN:
Het object valt onder het bestemmingsplan "Bedrijventerrein Heythuysen" en heeft de enkelbestemming "Bedrijventerrein". Conform het bestemmingsplan zijn bedrijven die vallen onder t/m categorie 2 toegestaan.

BIJZONDERHEDEN:
De hal heeft een hoogte van 6 meter. In overleg met verhuurder is het mogelijk om in een entresol te plaatsen die mogelijk gebruikt kan worden als extra opslag of kantoorruimte. Daarnaast zal afhankelijk van de huurtermijn voor eigen rekening en risico een toilet met pantry geplaatst worden door verhuurder.

VOORZIENINGEN:
- Brandblusser;
- Meterkast
- Diverse krachtstroom punten;
- TL-ledverlichting 
- Geïsoleerde elektrische overheadpoort 5 m1 hoog;
- Loopdeur;
- SKG** veiligheidssloten;
- Afvoer en waterleiding aanwezig;
- Unit 94 beschikt nog over extra daglicht (zijkant)
- In overleg kan huurder een toilet realiseren inclusief een pantry. 

KOOPPRIJS:
Unit 94: € 135.000,-- k.k. excl. BTW (hoekunit)
Unit 92: € 110.000,-- k.k. excl. BTW (tussenunit) 

ZEKERHEIDSSTELLING
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.

NOTARIS
Ter keuze van de koper.

BEZICHTIGING:
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Voor nadere informatie en/of een bezichtiging kunt u zich wenden tot:
Jack Frenken Bedrijfsmakelaars
De heer D.H. Weyers

heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons
een bericht!

× sluiten