Bel ons
Menu Menu

Beschrijving

TE HUUR: BEDRIJFSUNIT VAN 85 M², ONDERDEEL UITMAKENDE VAN EEN BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW.  

Bent u ondernemer en opzoek naar uw eigen bedrijfslocatie? Wellicht is deze bedrijfsunit iets voor u.
Deze bedrijfsunit met daglicht maakt onderdeel uit van een twaalf bedrijfsunits. Het terrein is helemaal omheind en beveiligd door middel van een hekwerk, elektrische schuifpoort en camerabewaking waarbij de beelden via de telefoon zichtbaar zijn.  

OBJECT:
Het object is recentelijk gerealiseerd en maakt onderdeel uit van een bedrijfsverzamelgebouw van 12 units. Het object is opgetrokken uit een staalconstructie en de gevels geïsoleerde betonnen borstwering en de gevels bestaande uit sandwichpanelen tot 100 mm + Peil en daarboven geïsoleerde sandwichpanelen. De dakconstructie bestaat uit geprofileerde stalen dakplaten en afgewerkt met een dakisolatie, Rc= 6,3 m2K/W en een PVC dakbedekking, voorzien van de nodige hemelwaterafvoeren en spuwers. Het dak is berekend op extra belasting voor zonnepanelen. De scheidingswanden bestaan uit brandwerende (60 min) cellenbetonwanden. De begane grondvloer bestaat uit een glad gevlinderd, gewapende betonvloer, dikte 200 mm. Vloerbelasting 1.000 kg/m2. Onder de vloer is een druk vaste vloerisolatie Rc=3,7 m2K/W aangebracht. De betonkwaliteit is vloeistofdicht.

LIGGING:
Het betreft een bedrijfsruimte die gelegen is op het bedrijventerrein “Arenbos” te Heythuysen. Heythuysen is gelegen in de gemeente Leudal en heeft binnen deze gemeente een centrumfunctie. Het kleinschalige bedrijventerrein “Arenbos” wordt gekenmerkt door een grote diversiteit aan bedrijvigheid van lokale en bovenregionale bedrijven.

BEREIKBAARHEID:
Het object is redelijk bereikbaar met eigen vervoer. Via de provinciale weg de N279 is de snelweg A2 (Maastricht-Eindhoven) binnen circa 10 autominuten bereikbaar. De snelweg A67 (Venlo-Eindhoven) is op circa 25 autominuten gelegen. De dichtstbijzijnde bushalte is op circa 1 kilometer van het object gelegen.

BESTEMMINGSPLAN:
Het object valt onder het bestemmingsplan "Bedrijventerrein Heythuysen" en heeft de enkelbestemming "Bedrijventerrein". Conform het bestemmingsplan zijn bedrijven die vallen onder t/m categorie 2 toegestaan.

VOORZIENINGEN/OPLEVERING:
- Brandblusser;
- Meterkast
- Diverse krachtstroom punten;
- TL-ledverlichting 
- Geïsoleerde elektrische overheadpoort 5 m1 hoog;
- Loopdeur;
- SKG** veiligheidssloten;
- Afvoer en waterleiding aanwezig;
- Unit 72 beschikt nog over extra daglicht (zijkant)
- Huurder kan een toilet realiseren inclusief een pantry. 

HUURPRIJS:
€ 695,-- per maand excl. BTW

BESCHIKBAAR:
Per direct

ZEKERHEIDSTELLING:
Ter grootte van drie maanden huur;

HUURBETALINGEN: 
Per maand vooruit te voldoen.

AANVAARDING:
Per direct na goedkeuring van verhuurder.

BEZICHTIGING:
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Voor nadere informatie en/of een bezichtiging kunt u zich wenden tot:
Jack Frenken Bedrijfsmakelaars
De heer D.H. Weyers

heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons
een bericht!

× sluiten