Bel ons
Menu Menu

Beschrijving

TE HUUR: SOLITAIR KANTOORGEBOUW MET LOODS GELEGEN NABIJ DE OP- EN AFRITTEN VAN DE AUTOSNELWEG A73 (NIJMEGEN-KNOOPPRUNT HET VONDEREN)

Ondernemen op bedrijvenpark ‘Merum’ te Roermond. Aan de eerste afslag van de A73, komend vanuit het zuiden. Samen met locatie ‘de Schoof’, ‘Kantorenlocatie Merum’ en ‘Merumer poort’ biedt dit gebied ruimte voor bedrijvigheid in diverse sectoren. De Zuidelijke Stadsrand is strategisch een zeer goed gelegen locatie, direct aan de op- en afrit naar de A73, die Roermond naar het zuiden met de A2 verbindt richting Maastricht en naar het noorden Richting Venlo. Een snelle verbinding met de grensregio en het Ruhrgebied is door de N280 en A52 eveneens een feit.

ALGEMEEN:
Dit representatieve object is voorzien van een riante begane grond welke ingedeeld is in verschillende kantoren, een kantoortuin, meerdere opslagplaatsen, een pantry, meerdere toiletten en een inpandige loods met een verdiepingsvloer. Het object is in voorzien van een moderne stijl en beschikt daarnaast over energielabel A+. Op de tweede verdieping treft u nog eens vijf kantoorruimtes aan. Er zijn op eigen terrein 15 parkeerplaatsen aanwezig.

BEREIKBAARHEID:
Het bedrijventerrein is optimaal bereikbaar. Op maar ca. 500 meter gelegen van de A73 en de A2 met uitstekende aansluitingen (ook naar Duitsland en België!). Daarnaast ligt niet alleen de complete stadskern van Roermond, maar ook de sfeervolle dorpskernen van Herten en Merum op een steenworp afstand met uitstekende winkelfaciliteiten, horecagelegenheden en hotelaccommodaties. Ook is er een optimale verbinding met het openbaar vervoer.

OMGEVING:
De directe omgeving bestaat hoofdzakelijk uit bedrijfshallen, kantoorruimten en automobielbedrijven.

OPPERVLAKTE CONFORM NEN2580:
Kantoorruimte begane grond: 392,23 m²
Magazijn + loods: 86 m²
Kantoorruimte verdieping: 102,56 m²
Enresol 42 m²

Totaal: 673 m²

PARKEREN:
Er zijn 15 parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig. Dit terrein is geheel beklinkerd.

BESTEMMING:
Op de plankaart voor 'Bedrijfsdoeleinden B(2)' aangewezen gronden zijn bestemd
voor de uitoefening van bedrijfsactiviteiten in de bedrijfscategorieën 2 t/m 3 voor
zover opgenomen in als bijlage 1 opgenomen Staat van Bedrijfsactiviteiten

ENERGIELABEL:
A+.

HUURPRIJS:
€ 6.000,- per maand te vermeerderen met BTW.

AANVAARDING:
Per direct.

HUUTERMIJN:
5 jaar + 5 jaar.

ZEKERHEIDSTELLING:
Bankgarantie of een waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur incl. BTW.

BTW:
Indien huurder niet aan het “90%-criterium” voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

INFORMATIE:
Voor eventuele vragen en/ of bezichtigingen kunt u contact opnemen met ons kantoor.
De vermelde informatie is van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De verhuur geschiedt onder voorbehoud goedkeuring verhuurder.

Ten aanzien van eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.

VOOR VERDERE INFORMATIE
Jack Frenken Bedrijfsmakelaars
Contactpersoon: de heer D. Weyers

heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons
een bericht!

× sluiten