Bel ons
Menu Menu

Beschrijving

TE HUUR/TER OVERNAME HORECA/WINKELRUIMTE GELEGEN IN HET CENTRUM VAN ECHT.
TEVENS BESTAAT DE MOGELIJKHEID OM ER EEN BOVENWONING BIJ TE HUREN.

Op de beste locatie in het winkelcentrum van Echt gelegen horecaruimte met terras aan de voor- en achterzijde. De ruimte heeft een goede etalage en de totale vloeroppervlakte bedraagt circa 95 m². De huurovereenkomst loopt tot en met 2027. Huurder kan de inventaris overnemen. Vraag de makelaar naar de inventarislijst.

De Bovenste straat doet dienst als prominente winkelstraat ter facilitering van de inwoners van Echt en daar buiten. Het centrum staat bekend als gevarieerd en compleet qua winkelaanbod. Grote landelijke trekkers wisselen zich af met gerenommeerde lokale middenstand en gezellige horeca. Enkele gevestigde partijen zijn onder meer Kruidvat, Zeeman, Bakker Bart, Hans Anders, Hema en Takko Fashion. Ook zijn er plannen om een grootschalig hotel in Echt te realiseren met onder meer een grootschalig restaurant, ruim 110 kamers en diverse vormen van entertainment.
Echt-Susteren is een ruim 32.000 inwoners tellende Midden- Limburgse gemeente verspreid over 9 kernen/dorpen en steden. Echt is een woongemeente voorzien van middelbare scholen en een NS station. Het geheel beslaat een oppervlakte van ruim 103,47 km² en grenst aan zowel Duitsland als België. Tevens staat Echt bekend als ‘het Smalste stukje Nederland’.
Mede door de ligging, direct naast de A2, nabij Duitsland/België en de stad Roermond betreft het een groot verzorgingsgebied met (inter)nationale alure en talloze mogelijkheden.

BESTEMMING:
De voor 'Centrum - Echt' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
cultuur en ontspanning, uitsluitend op de begane grond;
detailhandel, met uitzondering van supermarkten, uitsluitend op de begane grond;
dienstverlening, uitsluitend op de begane grond;
kantoor, uitsluitend op de begane grond;
maatschappelijke voorzieningen, uitsluitend op de begane grond;
wonen uitsluitend op de verdieping(en), met dien verstande dat per bouwperceel niet meer dan één woning is toegestaan. In geval het bestaand aantal woningen meer bedraagt dan één geldt het bestaande aantal als maximum aantal toegestane woningen. In het geval de aanduiding 'maximum aantal wooneenheden' is opgenomen, mag het aantal woningen niet meer bedragen dan is aangegeven;
wonen tevens op de begane grond ter plaatse van de aanduiding 'wonen';
horeca categorie 1, uitsluitend op de begane grond;

METRAGE
Verdieping Omschrijving Oppervlakte
Begane grond Winkelruimte circa 75 m²
Kelder 20 m²

PARKEREN
Rondom de Bovenste Straat zijn parkeerterreinen gesitueerd waar men vrij of met behulp van een parkeerschijf (2 uur) kan parkeren.

HUURPRIJS
€ 1.200,-- per maand excl. BTW

BORG
3 x de maandhuur

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN
In overleg doch uiterlijk 2027

VERLENGINGSTERMIJN
Met aansluitende periode van telkens 5 (vijf) jaar.

OPZEGTERMIJN
12 (twaalf) maanden.

BETALINGEN
Huur per maand vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende zaken (ROZ), model 2023.

AANVAARDING
In onderling overleg.

OPLEVERING
In huidige staat.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor.

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons
een bericht!

× sluiten