Menu Menu

Actualiteiten

Start bouw Europlein Maasbracht

Woensdag 17 april vieren we dat de bouw officieel van start gaat. Om 15:30u op de locatie aan het Europlein bent u van harte welkom om te kijken naar deze officiƫle start bouw handeling.

Aan het Europlein in Maasbracht worden tien levensloopbestendige patiowoningen gebouwd. De woningen zijn gelegen op een aantrekkelijke locatie met het centrum van Maasbracht op loopafstand. In het centrum zijn diverse voorzieningen te vinden, waaronder supermarkten, een bakker, slager en kledingwinkels. Ook bekende winkelketens zoals de Hema, Bruna en Ici Paris zijn vertegenwoordigd. De sporthal, tennisbaan en bibliotheek liggen om de hoek en diverse gezondheidsvoorzieningen zijn nabij. Maasbracht is centraal gelegen in de provincie en heeft een snelle verbinding naar Weert, Roermond en Maastricht.

Een plezierige woning met een eigentijds karakter.
De patiowoningen aan het Europlein in Maasbracht hebben een eigentijdse en warme vormgeving. De gevels zijn opgebouwd uit baksteen, waarbij aandacht is gegeven aan een zorgvuldige, speelse detaillering. Delen van de gevels zijn wit geschilderd waardoor een afwisselend en aangenaam gevelbeeld ontstaat, waarin de individuele woning goed herkenbaar is. Dit wordt versterkt door de mogelijkheid van een verdieping, waardoor er meer ruimte gecreëerd wordt en er een nóg afwisselender straatbeeld ontstaat. De patio's zijn wit geschilderd waardoor in de tuin een lichte sfeer ontstaat en de ruimtelijkheid extra geaccentueerd wordt. Zo werken huis en tuin samen aan een aangenaam woonklimaat.

Beeldmerk Jack Frenken

Alles voor huis en hypotheek
...in een keer geregeld!

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten