Menu Menu

Actualiteiten

Informatieavond 12 september 20.00 uur Tiny Houses Kelpen-Oler

Op 12 september 2018 om 20.00 uur zal een informatieavond worden gehouden in het Trefcentrum van Kelpen-Oler, gelegen aan de Kerkstraat 2a 6037 RX Kelpen-Oler, voor de start van de verkoop van de Tiny Houses in het project Liduinahof te Kelpen-Oler.

Deze avond is vooral voor de potentiële kopers en alle andere geïnteresseerden bedoeld.

Er is een plan voor het bouwen van 13 tot 15 zogenaamde Tiny Houses op het terrein Liduinahof in Kelpen-Oler. Het zijn huisjes van minimaal 27 en maximaal 48 m², geschikt als starterswoning, maar ook als woning voor ouderen. De huisjes zijn duurzaam, energieneutraal en betaalbaar voor mensen met een kleine beurs. Er is een hypotheek op deze huisjes mogelijk.
Samen met de toekomstige bewoners willen TALO Projectmanagement en Mill Home dit plan realiseren binnen de gestelde kaders van de gemeente Leudal.

Wilt u zich nog aanmelden stuur dan een email naar makelaar Jack Frenken in Roermond, info@jackfrenken.nl of bel 0475-335225
Vermeld voor alle duidelijkheid Tiny houses, Liduinahof Kelpen-Oler.

Deze informatieavond wordt in samenwerking met TALO Projectmanagement BV, Mill Home BV en Jack Frenken makelaars en adviseurs BV georganiseerd.

Meer informatie? 
Bekijk een eerdere publicatie: Wonen in een Tiny House in Kelpen-Oler.

Beeldmerk Jack Frenken

Dat is lekker thuiskomen

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten