Bel ons
Menu Menu

SWALMEN
Sint Jansplein 10 d

Verkocht

€ 175.000,- k.k.

Bereken hier uw hypotheeklasten ⟶

Beschrijving

Starters en senioren opgelet! Dit instapklare appartement ligt op de tweede verdieping van het complex “Aan de Fuu” midden in het centrum van Swalmen. Dit appartement van 60 m2 heeft een fijn balkon van 7 m2 en in het complex is een liftinstallatie aanwezig. Directe winkelvoorzieningen liggen op slechts enkele meters loopafstand.

Begane grond: Overdekte entree met bellentableau en video intercominstallatie, centrale fietsberging en containerruimte. Centrale hal met liftinstallatie en trappenhal naar de verdiepingen.

Tweede verdieping: centrale hal bereikbaar per trapopgang en per lift. Je komt de woning binnen in de hal. Links is de slaapkamer gesitueerd. Deze is ruim 13 m2 en door de L-vorm ruim genoeg voor een groot 2 persoonsbed en een slaapkamerkast. In de hal is uiteraard de toegang tot de verzorgde toiletruimte met hangend toilet en fonteintje. Daarnaast is de badkamer. Deze is geheel betegeld en voorzien van een inloopdouche, wastafel en regaaltjes voor de handdoeken en andere spulletjes.

De woonkamer staat in open verbinding met de keuken. Vanuit de woonkamer heb je het uitzicht over het plein. Twee dubbele ramen (zogenaamd frans balkon) kun je in de zomer heerlijk open zetten. In het midden is de open keuken deels achter een roomdevider weggewerkt. De jonge keuken is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap en koelkast. Naast de keuken is de binnen berging. Hier is de c.v. opstelling, de WTW installatie en hier kan de wasmachine staan. Tenslotte is het balkon vanuit de woonkamer bereikbaar. Deze is gesitueerd aan de voorzijde met de uitkijk over het plein.

Bijzonderheden:
* Energielabel B
* Buitenschilderwerk uitgevoerd in 2020
* Voorschot voor gas en elektra is thans € 89,-- p/m
* VVE bijdrage € 128,-- p/m
* De belangrijke winkelvoorzieningen zijn gelegen onder op het plein
Beeldmerk Jack Frenken

De deur naar het geluk
gaat naar binnen open

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten