Menu Menu

SWALMEN
Kapelaan Sourenstraat 1

€ 175.000,- k.k.

Beschrijving

Ruime hoekwoning op een kavel van 216m2 met de mogelijkheid voor het bouwen van een garage. De woning beschikt over een sfeervolle woonkamer, 4 ruime slaapkamers en een grote bergzolder. De woning is netjes onderhouden maar dient op punten gemoderniseerd te worden. Ben jij diegene die graag zijn eigen stijl aan een woning wil geven, dan is dit een mooie kans !

De indeling is als volgt:

Begane grond:
Bij het binnenkomen van de woning valt meteen de fraaie inkomhal met goed onderhouden tegelvloer op. Vanuit de hal met garderobe heeft men toegang tot de verzorgde toiletruimte (met staand toilet en fonteintje) de keuken en de woonkamer. De woonkamer is uitgerust met een rustieke plankenvloer en haardpartij. Daarnaast zorgen de ramen en tuindeur voor een optimaal ruimtegevoel en tuincontact. De keuken is klassiek uitgerust met een massief eiken keuken met gaskookplaat, spoelbak, afzuigkap en koelkast. Handig is de kelderkast die vanuit de keuken bereikbaar is. Vanuit de keuken heb je heerlijk contact met de achtertuin.

1e Verdieping: Vanuit de overloop zijn de badkamer, 3 grote slaapkamers en de. wasruimte (voorheen een slaapkamer) bereikbaar. Zowel de slaapkamers als de wasruimte hebben toegang tot het balkon aan respectievelijk de voor- en achterzijde van de woning. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van douche en wastafel. De huidige wasberging is ideaal om een nieuwe badkamer te realiseren, de witgoedopstelling kan dan verplaatst worden naar de huidige badkamer. Hierdoor kun je tevens een vaste trap naar de 2e verdieping realiseren.
Nu kun je vanuit de overloop met een vlizotrap naar de zolder.

Tuin:
De woning is gelegen op een fraai perceel met een aangelegde voor -en achtertuin. In de achtertuin is ook een berging aanwezig voor het plaatsen van fietsen en andere spullen.
Omdat het een hoekwoning betreft met een breder perceel is er voldoende ruimte om naast de woning een eigen oprit te maken en een garage te bouwen.

Algemeen:
Inhoud: 354m³
Perceeloppervlakte: 261m²
Woonoppervlakte: 151m²
Bouwjaar: 1966
Aanvaarding: in overleg
Beeldmerk Jack Frenken

Dat is lekker thuiskomen

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten