Bel ons
Menu Menu

SWALMEN
Heistraat 35 a

Verkocht

€ 260.000,- k.k.

Bereken hier uw hypotheeklasten ⟶

Beschrijving

Op de eerste verdieping van dit kleinschalige complex ligt een riant appartement van maar liefst 164 m2. Een ruime woonkamer, leefkeuken, 2 slaapkamers, een balkon van 14 m2 en een garagebox maken deel uit van dit geheel. Daarnaast is er nog een bergzolder met enorm veel potentie of uitbreidingsmogelijkheden.

Het geheel is gelegen in een vrijstaand gebouw dat dateert uit 1928. Vroeger als onderdeel van een kloostercomplex gebouwd. In de jaren tachtig was in dit gebouw een kapperszaak gevestigd. De stijlkenmerken van de jaren dertig herken je nog duidelijk in dit gebouw. Met name de originele trapopgang met de bordestrap en de glas in lood ramen en de originele tegelvloer in de hal ademen de sfeer van die tijd uit alsook de erker aan de voorzijde.

Indeling:

Begane grond: overdekte entree. Hal met opgang via de bordestrap naar de verdiepingen. Op het eigen terrein van het complex is voldoende parkeergelegenheid. Verder hoort tot de woning nog een eigen garagebox.

Eerste verdieping: entree van de woning. De lange gang splitst de woning en biedt een goede bereikbaarheid van alle vertrekken. Rechts is de eerste ruimte nl. de woonkamer. Die is maar liefst 38 m2. Leuk detail is de oude natuurstenen schouw. Diverse raampartijen zorgen voor veel lichtinval. Tegenover de woonkamer is de leefkeuken gelegen. Die is met 21 m2 ook goed bemeten. Deze heeft een verzorgde hoekopstelling met gaskookplaat, afzuigkap en koelkast. Het balkon is via de keuken te bereiken. Ideaal als je in de zomer lekker op het balkon wilt eten. Ook praktisch is dat je vanuit de keuken via het tussenportaal de bijkeuken annex inloopkast kunt betreden. Hier is separate kastruimte aanwezig en hier zijn de witgoedaansluitingen. Verder zijn vanuit het halletje bij de inloopkast de toiletruimte en de badkamer gerealiseerd. De badkamer is netjes verzorgd en voorzien van een douche, 2 wastafels en het comfort van een 2e toilet. Het appartement beschikt op deze verdieping over twee slaapkamers. Beide zijn 15 m2 groot.

Tweede verdieping: via de bordestrap loop je naar de tweede verdieping. Hier wacht letterlijk een grote verrassing. Een riante zolder met een enorme hoogte. Hier zijn nog tal van mogelijkheden om de woning uit te breiden. Op zolder is een voormalige kantoorruimte van 25 m2 welke nu is ingericht als hobbyruimte.

De zolder is in principe groot genoeg om een separaat appartement van ca. 90 m2 te realiseren. De opgang is er al geschikt voor. Hiervoor is uiteraard toestemming nodig van de gemeente.

Bijzonderheden:
- De benedenwoning Heistraat 37 wordt ook te koop aangeboden.

Inhoud: circa 909 m³.
Woonoppervlakte: circa 164 m².
Bouwjaar: 1928
Aanvaarding: in overleg.
Beeldmerk Jack Frenken

Dat is lekker thuiskomen

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten