Menu Menu

SWALMEN
Dokter Crasbornplein 14

€ 175.000,- k.k.

Bereken hier uw hypotheeklasten ⟶

Beschrijving

Verrassend ruim en zeer centraal gelegen gemoderniseerde maisonnette met maar liefst 3 slaapkamers en 2 bergingen. De maisonnette is gelegen op de 1e en 2e verdieping en heeft een, middels vaste trap bereikbare, 3e verdieping met uiteenlopende mogelijkheden. Het appartement beschikt verder over onder andere over een mooie living met open keuken en een ruim terras met fraai uitzicht. Daarnaast ligt het complex op een goede locatie in de dorpskern van Swalmen, nabij winkels en openbaar vervoer (bus en trein).

De globale indeling is als volgt:

Begane grond:
Gezamenlijke entree en trappenhuis. Ruime, aparte berging, ideaal voor bijvoorbeeld (brom)fietsen.

1e Verdieping:
Wederom een aparte berging op de galerij, ideaal als bijkeuken/ provisieruimte. Eigen entree/hal, toiletruimte, mooie, speels ingedeelde en lichte woonkamer met lamelparket, provisiekast en loopdeur naar het ruime balkon/ terras (ca. 14 m2) met wijds uitzicht over het winkelcentrum. Open keuken met gemoderniseerde keukenopstelling en voorzien va diverse benodigde inbouwapparatuur.

2e Verdieping:
Drie volwaardige slaapkamers (respectievelijk ca. 11 m2, 11,5 m2 en 13 m2 groot) voorzien van een nette vloerafwerking. De badkamer is recentelijk gemoderniseerd en luxe afgewerkt met een inloopdouche, hangend toilet, design radiator en vaste wastafelmeubel.

3e Verdieping:
Via een vaste trap is de zolderverdieping te bereiken die nog geheel naar eigen wens en inzicht kan worden afgewerkt. Hier bevindt zich tevens de CV- installatie (HR Combiketel, 2018, eigendom).

Algemeen:
Het appartementencomplex is gebouwd omstreeks 1980 en is voorzien van dak- en spouwisolatie en dubbele beglazing.
De ligging in de dorpskern van Swalmen is perfect en in de directe nabijheid vindt u winkels en een bushalte en treinstation. Tevens zijn er voldoende parkeerplaatsen in de directe omgeving aanwezig.

Inhoud: ca. 285 m³
Woonoppervlakte: ca. 100 m²
Bouwjaar: ca. 1980
Aanvaarding: in overleg
Beeldmerk Jack Frenken

Dit is hét moment

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten