Bel ons
Menu Menu

ROGGEL
Jan Muisstraat 25

€ 285.000,- k.k.

Bereken hier uw hypotheeklasten ⟶

Beschrijving

Midden in de wijk Olympiapark ligt deze geschakelde twee onder een kap woning met aanbouw, bijkeuken en vaste trap naar zolder. Een fijne gezinswoning met veel lichtinval, gelegen op een rustige locatie op enkele meters van een speelveld.

Indeling:

Begane grond: Entree/hal met meterkast. Standaard afgewerkte deels betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje. L-vormige woonkamer van 34 m2 met eiken vloer De erker in de woonkamer zorgt voor een speels karakter en extra licht. Open keuken met eenvoudige hoekopstelling voorzien van gaskookplaat en afzuigkap (2022). In de aanbouw is de eetkamer (13 m2 groot). Dubbele tuindeuren zorgen voor direct contact met de achtertuin. Grote lichtkoepels dragen bij aan de enorme lichtinval. Voor het comfort is in 2019 airco aangelegd. Naast de eetkamer is de bijkeuken gelegen. Hier zijn de witgoedaansluitingen. Ook hier is een lichtkoepel. Vanuit de bijkeuken kun je naar de achtertuin en de berging met kantelpoort en loopdeur. In de berging is tevens een wastafel met wateraansluiting.

Eerste verdieping: de verdieping is ingedeeld met een overloop, 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk 7,5 m2, 8 m2 en 12 m2. De badkamer dateert uit 1994, is standaard afgewerkt en voorzien van een douche, ligbad, toilet wastafel.

Tweede verdieping: de vaste trap gaat via de overloop naar de tweede verdieping. Hier is een veluxvenster en raam aanwezig voor het daglicht. Deze ruimte is ruim 20 m2 en geschikt om er een 4e slaapkamer van te maken. Op zolder is tevens een wasmachine aansluiting en staat de c.v ketel (Bosch 2012).

Bijzonderheden:

* Buitenschilderwerk uitgevoerd in 2019
* Airco b.g. aanwezig (2019)
* Overkapping in de achtertuin van 14 m2
* Onderhoudsvriendelijke voor- en achtertuin

Inhoud: circa 454 m³.
Woonoppervlakte: circa 122 m².
Perceeloppervlakte: 213 m².
Bouwjaar: 1994
Aanvaarding: eind september/medio oktober 2022
Beeldmerk Jack Frenken

Alles voor huis en hypotheek
...in een keer geregeld!

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten