Menu Menu

ROERMOND
Wilhelminaplein 15

€ 389.000,- k.k.

Bereken hier uw hypotheeklasten ⟶
ROERMOND - Wilhelminaplein 15 ROERMOND - Wilhelminaplein 15 ROERMOND - Wilhelminaplein 15 ROERMOND - Wilhelminaplein 15 ROERMOND - Wilhelminaplein 15 ROERMOND - Wilhelminaplein 15 ROERMOND - Wilhelminaplein 15 ROERMOND - Wilhelminaplein 15 ROERMOND - Wilhelminaplein 15 ROERMOND - Wilhelminaplein 15 ROERMOND - Wilhelminaplein 15 ROERMOND - Wilhelminaplein 15 ROERMOND - Wilhelminaplein 15 ROERMOND - Wilhelminaplein 15 ROERMOND - Wilhelminaplein 15 ROERMOND - Wilhelminaplein 15 ROERMOND - Wilhelminaplein 15 ROERMOND - Wilhelminaplein 15 ROERMOND - Wilhelminaplein 15 ROERMOND - Wilhelminaplein 15 ROERMOND - Wilhelminaplein 15 ROERMOND - Wilhelminaplein 15 ROERMOND - Wilhelminaplein 15 ROERMOND - Wilhelminaplein 15 ROERMOND - Wilhelminaplein 15 ROERMOND - Wilhelminaplein 15 ROERMOND - Wilhelminaplein 15 ROERMOND - Wilhelminaplein 15 ROERMOND - Wilhelminaplein 15 ROERMOND - Wilhelminaplein 15 ROERMOND - Wilhelminaplein 15 ROERMOND - Wilhelminaplein 15 ROERMOND - Wilhelminaplein 15 ROERMOND - Wilhelminaplein 15 ROERMOND - Wilhelminaplein 15 ROERMOND - Wilhelminaplein 15 ROERMOND - Wilhelminaplein 15 ROERMOND - Wilhelminaplein 15 ROERMOND - Wilhelminaplein 15 ROERMOND - Wilhelminaplein 15 ROERMOND - Wilhelminaplein 15 ROERMOND - Wilhelminaplein 15 ROERMOND - Wilhelminaplein 15 ROERMOND - Wilhelminaplein 15 ROERMOND - Wilhelminaplein 15 ROERMOND - Wilhelminaplein 15 ROERMOND - Wilhelminaplein 15 ROERMOND - Wilhelminaplein 15 ROERMOND - Wilhelminaplein 15 ROERMOND - Wilhelminaplein 15 ROERMOND - Wilhelminaplein 15 ROERMOND - Wilhelminaplein 15 ROERMOND - Wilhelminaplein 15 ROERMOND - Wilhelminaplein 15 ROERMOND - Wilhelminaplein 15 ROERMOND - Wilhelminaplein 15 ROERMOND - Wilhelminaplein 15 ROERMOND - Wilhelminaplein 15

Beschrijving

Omschrijving
Royaal (maar liefst 1.000 m3), karakteristiek, goed onderhouden, doch te moderniseren, herenhuis op centrumlocatie, nabij de dagelijkse (primaire en secundaire) voorzieningen, gelegen. De woning is voorzien van een ruime living met serre, 6 slaapkamers en een praktisch, ruim souterrain.

In het trappenhuis twee tussenverdiepingen (split-levels) tussen de begane grond en eerste etage en tussen de eerste en tweede etage, met elk een badkamer, wc en overloop. De woning bevat veel potentie om het naar eigen smaak te moderniseren. Door de eetkamer bij de keuken te trekken ontstaat een grote open keuken in de living met uitzicht op de serre en tuin. De artist impressions van de begane grond laten een modernisering zien, waarmee een enorm ruimtelijk effect te behalen is. De huidige voor- en middenkamer hebben verlaagde plafonds. In de artist impressions zijn deze plafonds verhoogd. De modernisering is bouwkundig redelijk eenvoudig en tegen een redelijke prijs te realiseren. Afhankelijk van de gewenste investering zijn er twee varianten mogelijk: 1. Alleen de keuken bij de woonkamer trekken. 2.Ook de serre bij de woonkamer trekken. Op de artist impressie is variant 2 te zien, waarbij ook de serre bij de woonkamer is getrokken.

Daarnaast is het relatief eenvoudig om twee grote ruime badkamers op de tussenverdiepingen te realiseren, door van de overloop, wc en badkamer één grote ruimte te maken. Dit is zichtbaar op de bijgevoegde artist impressie van de badkamer. De achtertuin (ca. 27 meter diep), met tuinhuis/ berging (incl. water en elektra), is mooi omsloten en biedt veel privacy. De tuin ligt op het zuidoosten en heeft vrijwel de hele dag zon.

De globale indeling is als volgt:

Souterrain: royale kelder, vanuit de hal te bereiken. De ruimte is opgedeeld in 3 compartimenten met wasruimte, stookruimte, ruime opbergkasten, een werkbank en een aparte provisieruimte.

Begane grond: hal/ entree met (tocht)portaal en meterkast en voldoende ruimte om fietsen te plaatsen. De artist impressie toont een moderne variant van de hal. Doorloop naar de sfeervolle living met prachtige massieve Wengé parketvloer en hoge plafonds, (gas)haardpartij, veel lichtinval, aangrenzende eetkamer en dubbele tuindeuren naar de serre, terras en de achtertuin. Vanuit de hal en vanuit de eetkamer gaat het naar de verzorgde keuken, in eenvoudige opstelling, voorzien van zowel inbouw als losse apparatuur. Aan de achterzijde van de keuken is er een portaal/ kleine bijkeuken met spoelbak gerealiseerd en bevindt zich een toiletruimte.

1e verdieping: overloop met speelse split-level indeling; 3 slaapkamers met verscheidene inbouw- of schuifkasten en wastafels, toiletruimte met toilet en fonteintje en gedateerde badkamer met ligbad. De grootste slaapkamer aan de voorzijde kan ook als kantoor gebruikt worden. Vanuit de grote slaapkamer aan de achterzijde is het ruime balkon te bereiken. Deze slaapkamer is gemoderniseerd op de bijgevoegde artist impressie. De twee grote slaapkamers zijn voorzien van airconditioning.

2e verdieping: via vaste trap te bereiken 2e verdieping met eveneens 3 (volwaardige) slaapkamers en de speelse, ruime, split-level indeling. Verder zijn er op deze verdieping een ruime berging, diverse inbouwkasten, badkamer met doucheruimte en een separaat toilet aanwezig. Ook hier is eenzelfde grote badkamer als getoond op de artist impressie te realiseren.

De woning is voorzien van kozijnen met dubbele beglazing. Het centrum van Roermond en het NS- station zijn op loopafstand gelegen. Tenslotte zijn belangrijke uitvalswegen als de op- en afrit van de autosnelweg A73/A2 en de BAB 52 richting Düsseldorf uiterst nabij. Parkeren kan op het Wilhelminaplein, met een parkeervergunning voor bewoners.

Inhoud: ca. 1.000 m3
Woonoppervlakte: ca. 243 m2
Perceeloppervlakte: 280 m2.
Bouwjaar: ca. 1906 met in 1957 een grote moderniseringsverbouwing zowel in als buiten de woning.
Aanvaarding: in overleg.
Beeldmerk Jack Frenken

Alles voor huis en hypotheek
...in een keer geregeld!

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten