Bel ons
Menu Menu

ROERMOND
Wijershoflaan 47

Verkocht onder voorbehoud

€ 575.000,- k.k.

Bereken hier uw hypotheeklasten ⟶

Beschrijving

In de villawijk De Wijher ligt deze fraaie levensloopbestendige bungalow op een perceel van 804 m2. Deze vrijstaande woning is in 1997 gedegen gebouwd en heeft het volledige woonprogramma op de begane grond. In 2010 is een extra tuinkamer aangebouwd. Een ruime en verzorgde woning op een fraai perceel!

Indeling:

De goede ruimtelijke indeling van deze woning komt al tot uitdrukking bij binnenkomst. De royale hal zorgt voor een prettige binnenkomst. In de hal is naast de meterkast een garderobe nis aanwezig. Verder is de toiletruimte in de hal gesitueerd. Links van de hal is de living. Doorlopende ramen zorgen voor fijne lichtinval. Sfeermaker is de in de living is de gashaard met natuurstenen ombouw. De living (40 m2) staat in open verbinding met de tuinkamer en de keuken. De tuinkamer is 23 m2 heeft een volledige glazen pui met twee grote schuifdeuren. In de tuinkamer heb je breed zicht op de tuin. De keuken is voorzien van een riante hoekopstelling met veel kastruimte. Verder heeft de opstelling een combi-oven, afzuigkap, inductiekookplaat, vaatwasser en koelkast.

Rechts van uit de hal zijn de slaapkamers en de badkamer. De slaapkamer aan de achterzijde is gericht op de achtertuin en 15,5 m2 groot. Aan de voorzijde is de 2e slaapkamer (14 m2) aanwezig. Ook in deze ruimtes zorgen de doorlopende ramen voor extra daglicht. De riante badkamer is enkele jaren geleden geheel gemoderniseerd. Deze is voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel, urinoir, toilet en bidet.

Eerste verdieping: in de hal is een vlizotrap aanwezig om de zolder te bereiken. De zolder is zeer riant en biedt meer dan voldoende bergruimte. Het kan een overweging zijn om een vaste trap naar zolder te realiseren en op zolder een zolderkamer te realiseren.

* Vloerverwarming aanwezig in de hoofdbouw
* Slaapkamer aan de achterzijde heeft screens
* Beregeningsinstallatie in de tuin aanwezig
* Volledig geïsoleerde woning

Inhoud: circa 778 m³.
Woonoppervlakte: circa 153 m².
Perceeloppervlakte: 804 are.
Bouwjaar: 1997
Aanvaarding: in overleg.
Beeldmerk Jack Frenken

De deur naar het geluk
gaat naar binnen open

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten