Bel ons
Menu Menu

ROERMOND
Walbreukergraaf 33

Verkocht

€ 485.000,- k.k.

Bereken hier uw hypotheeklasten ⟶

Beschrijving

In de populaire wijk Roer-Zuid, op één van de mooiste locaties in Roermond, vindt u deze mooi omsloten gelegen bouwkavel op een totaal perceel van 1.365 m2. Het geheel is gelegen op fietsafstand van het winkelcentrum van Roermond, het Centraal Station alsook gelegen nabij de uitvalswegen (A73 en A2).

De locatie ligt in het bestemmingsplan “Roer en Hambeek” en heeft de bestemming “Woongebied”.
Belangrijke voorwaarden bij het bouwen van een woning op deze locatie zijn bijvoorbeeld dat het een “nul treden” woning dient te zijn (vereiste is minimaal 1 slaapkamer op de begane grond), een maximale bouwhoogte van 10 meter en een maximale goothoogte van 6 meter mag hebben.

Het toevoegen van woningen is in beginsel niet rechtstreeks toegestaan maar medewerking van de Gemeente Roermond is hierin mogelijk met een “Omgevingsvergunning” voor het afwijken van het bestemmingsplan met een goede ruimtelijke onderbouwing (het zogenaamde “Wabo Projectbesluit”).

De huidige eigenaar heeft inmiddels sinds januari van dit jaar een omgevingsvergunning voor het oprichten van een woning ontvangen en heeft hierbij alle processen zoals een “archeologisch bureau- en verkennend veldonderzoek” doorlopen.

De toegevoegde artist impressions hebben betrekking op dit plan. Hierbij is vergund dat deze villa mag worden gerealiseerd met een woonoppervlakte van ca. 254 m2 (exclusief zolder ad. 45 m2).

Bouw- en ontwerp tekeningen en verdere informatie zijn in te zien bij de makelaar.

Maak ook eens een afspraak op de locatie!
Beeldmerk Jack Frenken

Dat is lekker thuiskomen

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten