Bel ons
Menu Menu

ROERMOND
Veeladingstraat 6

Verkocht onder voorbehoud

€ 285.000,- k.k.

Bereken hier uw hypotheeklasten ⟶

Beschrijving

Een unieke mogelijkheid voor meerdere doelgroepen in het stadscentrum van Roermond!

Charmante stadswoning op centrumlocatie nabij de historische en sfeervolle binnenstad van Roermond. Deze woning beschikt onder andere over een ruime hal/ entree met fraaie kamer en praktisch, royaal souterrain, woonkamer met semi- open keuken verbinding, 2 slaapkamers op de verdieping en zowel een buiten/ balkon als een fraai dakterras met even zo fraai uitzicht.

De globale indeling is als volgt:

Souterrain: vanuit de hal te bereiken ideale multifunctionele ruimte, denk aan hobby-/ werkkamer, lounge-/ ontspanningsruimte die verwarmd, zeer goed geïsoleerd en degelijk afgewerkt is met een verzorgde tegelvloer. Verder zijn er hier een tweetal bergingen en een tal van opbergruimtes aanwezig.

Begane grond: ruime hal/ entree. Tevens bevindt zich hier de meterkast, is er een mogelijkheid voor het creëren van een garderobe nis en zijn de aansluitingen van het witgoed en de CV- opstelling gerealiseerd. Separate toiletruimte en doorloop naar de vrij in vullen (woon)kamer met dubbele deuren naar het terras/ balkon (op het zuiden!). Aan de achterzijde bevindt zich nog de ruime, compleet uitgeruste badkamer met ligbad, douche, toilet, bidet en vaste wastafel. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming.

1e Verdieping: woonkamer met semi- open keukenverbinding en optimale lichtinval zowel aan de voorzijde (keuken) als aan de achterzijde (woonkamer). De keuken is opgezet in een rechte opstelling en voorzien van verscheidene benodigde inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer is het fraaie dakterras, met mooi uitzicht over het groen (stadstuinen), te bereiken. De ligging is eveneens op het zuiden.

2e Verdieping: middels vaste trap te bereiken verrassende ruimte met dakkapel, thans opgedeeld in 2 nette slaapkamers.

3e Verdieping: mangat

De woning is gedeeltelijk voorzien van dakisolatie, deels originele hardhouten kozijnen met authentieke raamboompjes, volledig voorzien van dubbelglas en is grotendeels gerenoveerd en gemoderniseerd. De woning is werkelijk uitstekend gelegen op loopafstand van de voorzieningen van de binnenstad van Roermond, het NS station als ook overige primaire voorzieningen. Tevens zijn diverse parkeervoorzieningen als ook de aansluiting met N280/ A73 in de directe nabijheid gelegen.

Inhoud: ca. 449 m3
Woonoppervlakte: ca. 136 m2
Perceeloppervlakte: 50 m2
Bouwjaar: 1897
Aanvaarding: in overleg
Beeldmerk Jack Frenken

Alles voor huis en hypotheek
...in een keer geregeld!

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten