Menu Menu

ROERMOND
Thorbeckestraat 32

€ 309.000,- k.k.

Beschrijving

Compleet gerenoveerde en gemoderniseerde sfeervolle stadswoning, rustig gelegen in een van de meest populaire wijken van Roermond ("Vrijveld/ Eigen Haard"), nabij het centrum, de primaire voorzieningen en het NS- Station. Deze karakteristieke woning beschikt onder andere over een woonkamer en speel- of voorkamer op de begane grond, separaat gelegen leef- keuken, stadstuin op het zuid- oosten, moderne badkamer en 3 volwaardige slaapkamers op de 1e verdieping en een vaste trap naar de 2e verdieping met uiteenlopende mogelijkheden. In 2010 heeft de complete modernisering van de woning plaatsgevonden waarbij deze naar de huidige maatstaven en woonwensen is gemoderniseerd met behoud van vele authentieke elementen.

De globale indeling is als volgt:

Souterrain: fijne provisiekelder die eenvoudig vanuit de keuken te bereiken is.

Begane grond: entree/hal met authentieke terrazzo vloer en originele trapopgang naar verdieping, meterkast en toiletruimte met fontein. Aan de voorzijde gelegen speel- of eetkamer met authentieke houten vloer en mooi straatcontact. Aan de achterzijde gelegen woonkamer met eveneens houten planken vloer en dubbele tuindeuren naar mooi omsloten achtertuin (ca. 80 m2). Aparte mooie keuken (2010) met alle benodigde inbouwapparatuur en rechtsreeks contact met de gezellige patiotuin.

1e Verdieping: via de authentieke trap bereikt men de overloop van de 1e verdieping. Op deze verdieping zijn 3 volwaardige slaapkamers (respectievelijk ca. 19 m2, ca. 16 m2 en ca. 9 m2) en een luxe badkamer aanwezig. De badkamer is royaal en uitgerust met een inloopdouche, dubbele vaste wastafel en een zwevend toilet.

2e Verdieping: via vaste trap te bereiken royale 2e verdieping met 2 extra kamers die als slaapkamers kunnen worden ingevuld. In een van de ruimtes bevindt zich verder de opstelling van het witgoed en de CV- ketel (HR combi ketel, 2010, eigendom). Het dak is geïsoleerd en een gedeelte van de originele dakconstructie (spanten en gordingen) zijn in het zicht gebleven. Middels een tweetal raampartijen is er voldoende lichtinval aanwezig.

De woning is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing, dakisolatie en recent (2018) is het complete buiten schilderwerk nog uitgevoerd. Het geheel is tenslotte rustig gelegen in de gewilde woonwijk Vrijveld/ Eigen Haard, op loopafstand van het stadscentrum, supermarkt en NS-station. Tenslotte is er voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Inhoud: ca. 662 m3.
Woonoppervlakte: ca. 167 m2.
Perceeloppervlakte: 155 m2
Bouwjaar: ca. 1923
Aanvaarding: in overleg
Beeldmerk Jack Frenken

Dit is hét moment

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten