Bel ons
Menu Menu

ROERMOND
Richterdael 52

Verkocht

€ 189.000,- k.k.

Bereken hier uw hypotheeklasten ⟶

Beschrijving

In de rustige en kindvriendelijke woonwijk "Kapel in ’t Zand" ligt deze te renoveren en moderniseren eengezinswoning. In de directe nabijheid bevindt zich zowel het prachtige Roerdal als ook de fraaie binnenstad van Roermond, met vele historische gebouwen, een diversiteit aan gezellige pleinen en uitgebreide promenades met een compleet winkelaanbod. Tevens zijn op circa 5 minuten alle uitvalswegen rondom Roermond bereikbaar.

Deze hoekwoning met tuin, berging en een vrije achterom (met carport) is gebouwd in 1981. De woning is deels voorzien van dubbele beglazing. Verder is de woning is gelegen op een perceel van 152 m² en de inhoud bedraagt circa 340 m3.

Begane grond:
Hal met meterkast; trap naar 1e verdieping en toiletruimte. Doorzon woonkamer met veel lichtinval, prettig tuincontact en een ideale provisieruimte. De keuken is gelegen aan de straatzijde.

1e verdieping:
De bovenhal geeft toegang tot drie keurige slaapkamers en de badkamer. De badkamer is aan vervanging toe maar is ruim van opzet. Op de overloop bevindt zich tevens een linnen- of voorraadkast.

2e verdieping:
Via een vaste trap is de ruime, en redelijk goed afgewerkte 2e verdieping te bereiken. Op deze verdieping bevindt zich tevens de opstelplaats van de CV-ketel (HR- combi) en de unit voor de mechanische ventilatie.

Tenslotte bevindt zich aan de achterzijde van de tuin een houten berging en is de tuin middels vrije achterom bereikbaar. Achter de woning is een carport met parkeerplaats gelegen.
Beeldmerk Jack Frenken

Alles voor huis en hypotheek
...in een keer geregeld!

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten