Bel ons
Menu Menu

Beschrijving

Ontdek deze stadswoning met historische charme en modern comfort zoals een warmtepompboiler. Verdeeld over twee verdiepingen biedt deze woning een volledig uitgeruste keuken, een sfeervolle woonkamer met lichte erker, twee/drie ruime slaapkamers en een luxueuze badkamer. Geniet van de ommuurde gezamenlijke stadstuin op twee niveaus en profiteer van parkeren op afgesloten eigen terrein.

INDELING

Begane grond
Een uitnodigende entree, overdekt en getoogd, verwelkomt u met trappen die leiden naar de bovenliggende etage.

1e Verdieping
Een overloop leidt naar de volledig uitgeruste keuken, compleet met inbouwapparatuur, en de sfeervolle woonkamer (40 m²) met een prachtige lichte erker. De hoge plafonds en grote raampartijen creëren een licht en ruimtelijk gevoel. Een bijkeuken met witgoedaansluitingen, een c.v.-ruimte met warmtepompboiler en een keurig betegeld gastentoilet met hangend closet en fonteintje completeren deze verdieping.

2e Verdieping
Via een authentieke bordestrap bereikt u de overloop. Hier bevindt zich een ruime eerste slaapkamer (ca. 25 m2) met toegang tot een royale garderoberuimte die ook kan dienen als extra slaapkamer, en een tweede slaapkamer (12 m2) die allen zijn voorzien van elektrische radiatoren. De verzorgde badkamer is volledig betegeld en voorzien van een douche, ligbad, hangend toilet, dubbele wastafel en designradiator.

Buiten ruimte
Een volledig ommuurde stadstuin, verdeeld over twee niveaus, staat ter beschikking van de bewoners van de drie woningen. De patio is grotendeels bestraat met getrommelde natuursteen. Het ontwerp combineert industriële details met historische elementen, wat resulteert in een charmant geheel. De tuinmuur wordt onderbroken door een stalen toegangsdeur. Een elektrische poort biedt toegang tot een parkeerplaats.

Huurprijs; €1.650,-- excl. servicekosten (€25,00) en parkeren (€75,00)

De verhuurder stelt de volgende voorwaarden:
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor minimaal 2 jaar;
- Het minimale (bruto) inkomen van de huurder(s) bedraagt 3,5 x de maandhuur;
- Huisdieren niet toegestaan;
- Huurder heeft geen (actieve) BKR-registratie;
- Huurder wordt verplicht tot het doen stellen van een waarborgsom van 2 x de maandhuur;
- Aanvaarding: in overleg.

heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons
een bericht!

× sluiten