Menu Menu

ROERMOND
Op de Maalberg 1

Verkocht

€ 325.000,- k.k.

Bereken hier uw hypotheeklasten ⟶

Beschrijving

C

De indeling is als volgt:

Begane grond
Entree, hal met meterkast en toilet. Het toilet wordt afgewerkt met een hangend toilet (voorbeeld bij de afbeeldingen), glad pleisterwerk en aan de achterzijde van het toilet witte marmeren tegels van 1mx1m met een matte look (zie voorbeeld bij de afbeeldingen). Het toilet wordt niet voorzien van een (tegel)vloer, dit is aan de koper voor verdere afwerking. De hal wordt behangklaar opgeleverd, dit betekent dat de koper deze wanden nog van verdere afwerking dient te voorzien.

Woonkamer en keuken worden voorzien van glad pleisterwerk. De open keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning, Het betreft een witte hoogglans keuken met een vast gedeelte en een eiland met inductie kookplaat en zithoek. De kasten zijn greeploos. De wasbak wordt uitgevoerd in wit composiet en een mat zwarte kraan. De keuken wordt voorzien van de volgende apparatuur:
- Lade wordt voorzien van een ‘’luxe’’ bestekindeling
- Inductiekookplaat (BORA PURU met een ingebouwd afzuigsysteem
- Multifunctionele oven met magnetron (Pelgrim) met een inhoud van 72L (zwart glas)
- Volledig geïntegreerde vaatwasser (Pelgrim) met energielabel A++ (45dB)
- Koel-/vriescombinatie (Pelgrim) energielabel A+
- Een volledig massief keramiek werkblad inclusief randafwerking (tot februari bestaat nog de mogelijkheid om het werkblad/type steen uit te zoeken)

De woonkamer is voorzien van een uitbouw van 2,4 m over de gehele breedte. De tuin is te betreden middels een schuifpui die voorzien is van 2 delen. De pui is aan de binnenzijde mat zwart en aan de buitenzijde wit zoals ook de overige kozijnen. Tevens is er een trapkast aanwezig. De begane grond wordt niet voorzien van een vloerafwerking. Dit is door de koper nog volledig te bepalen.
Wel is de begane grond voorzien van vloerverwarming.

Naast de woning is de garage gelegen. Deze is voorzien van een stalen kantelpoort en een deur aan de achterzijde van de garage die toegang biedt tot de achtertuin. Er zal een korrelmix gestort worden op de locatie van de oprit. Het aanleggen van de oprit op zich, eventueel overige bestrating en tuinaanleg/erfafscheiding is voor de nieuwe koper. De achtertuin is gelegen op het noorden.

1e verdieping
Overloop, toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Ook deze verdieping is geheel voorzien van vloerverwarming. De badkamer wordt afgewerkt met een marmeren vloer (witte marmeren tegels van 1mx1m met een matte look, zie voorbeeld bij de afbeeldingen), alsmede de plinten van 10 cm hoog. Een gedeelte van de muur wordt betegeld, de overige muren worden afgewerkt met glad pleisterwerk.
De badkamer wordt geleverd met inloopdouche (met een ingebouwd doucheputje in de tegel), douche, twee persoons wasbak, spiegel en hangend toilet. Let op, de douchewand wordt niet voorzien en dient de koper zelf te realiseren. De overloop en de slaapkamers worden behangklaar opgeleverd, dit betekent dat de koper deze wanden nog van verdere afwerking dient te voorzien.

2e verdieping
Ruime zolderverdieping, op deze verdieping zijn de installaties gesitueerd. Er is een raam aan de zijkant van de woning gesitueerd. Verder dient de zolder nog geheel naar wens door de koper te worden afgewerkt, zowel de vloeren als de muren. Op deze verdieping is geen verwarming aanwezig.
De ruimte kan eventueel, na wat aanpassingen / toevoegingen dienen als 4e slaapkamer.

Nadere informatie
Het betreft een nieuwbouwwoning die nu nog in aanbouw is. Zodra de woning wordt opgeleverd, schatting is omstreeks mei/juni kan de woning worden overgedragen aan de nieuwe koper.
Wat betreft afwerking zijn er al een heel aantal keuzes gemaakt door de huidige eigenaar. Dit is ook in de koopsom inbegrepen, maar er zijn ook nog punten die door de nieuwe koper afgewerkt/gerealiseerd dienen te worden. Dit is niet in de koopsom inbegrepen.

Indien u interesse heeft is het mogelijk om vrijblijvend een afspraak in te plannen bij ons op kantoor.

Woonoppervlakte: 125 m²
Inhoud: 519 m³
Perceeloppervlakte: 223 m²
Bouwjaar: 2021
Aanvaarding: na oplevering, verwachting omstreeks mei/juni 2021
Beeldmerk Jack Frenken

Dit is hét moment

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten