Menu Menu

ROERMOND
Niellerveld ong

€ 895,- per maand

Beschrijving

Neeldervelt is de nieuwe woonomgeving in het stadsdeel Maasniel aan de noordoostzijde van Roermond. De vele voorzieningen in en rondom Neeldervelt bieden een uitstekende leefomgeving voor een breed publiek. Toekomstige bewoners kunnen omschreven worden als van 'jong tot oud' en van 'starter tot actieve senior'.

De hoevewoningen gelegen aan Niellerveld zijn direct aan de nieuw in te richten groenzone gesitueerd.

De woningen worden op de begane grond standaard voorzien van een complete keuken van NUVA keukens met koelkast, combimagnetron en vaatwasmachine. Op de verdieping zijn drie slaapkamers, een complete badkamer met toilet en douche en een vaste trap naar zolder. Hier zijn de aansluitingen van de wasmachine en de wasdroger en mogelijkheden om een vierde slaapkamer te realiseren.

Bij de ontwikkeling van Neeldervelt wordt veel aandacht besteed aan openbaar groen, waarbinnen ook diverse speelmogelijkheden gecreƫerd worden. Wanneer buitenspelen niet mogelijk is kunnen de kids zich vermaken bij de binnenspeeltuin Ballorig.

Ontspanning na een dag hard werken is op loopafstand te vinden bij Wellness center Dennenmarken. Voor de meer actieve outdoor recreanten ligt Nationaal park de Meinweg in de buurt.

Beschikbaar vanaf medio mei 2019.
Beeldmerk Jack Frenken

De deur naar het geluk
gaat naar binnen open

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten