Menu Menu

ROERMOND
Mozartstraat 266

€ 875,- per maand

Bereken hier uw hypotheeklasten ⟶

Beschrijving

Verrassend ruim appartement gelegen op de 6e verdieping in het compleet gerenoveerd appartementencomplex "de Componist". Tot dit sfeervol appartement met balkon en drie slaapkamers hoort eveneens een eigen parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein en een berging op de galerij. Het complex is in 2007 geheel gemoderniseerd.

Indeling:

Begane grond: Centrale hal met bellentableau, brievenbussen, lift en trappenhal. Afgesloten binnenterrein met parkeerplaatsen. Gezamenlijke fietsenberging.

Vierde verdieping: Centrale gesloten hal met lift en trappen. Open galerij. Eigen afgesloten berging.

Via de galerij kom je bij de entree van de woning. Je komt binnen in het portaal en loopt vervolgens door naar de hal. De fraaie eiken vloer loopt door tot in de woonkamer. Links is de eerste slaapkamer gesitueerd aan de kant van de galerij. Deze kamer is geschikt als twee persoons slaapkamer.

Via de hal loop je rechtdoor de woonkamer in. Wat meteen opvalt is de grote hoeveelheid licht dat de woning binnen komt. De gezellige woonkamer is 26 m2 en staat in directe verbinding met de open keuken. De keuken heeft een moderne rechte opstelling voorzien van oven, gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en apothekerskast. Het balkon is via de woonkamer bereikbaar. Het balkon is maar liefst 8,4 meter breed en strekt zich uit over de volle breedte van het appartement.

Via de gang bereik je de andere slaapkamer van maar liefst 19 m2. Deze kamer kun je redelijk eenvoudig splitsen tot 2 slaapkamers. De badkamer bereik je ook via de gang. Deze is in 2007 gemoderniseerd en voorzien van een douche en wastafel. De wasmachineaansluiting is hier ook. Verder grenst het toilet, de bergkast en de c.v. kast aan de gang.

Complex:
Het complex "De Componist" is compleet gerenoveerd. De appartementen liggen op de eerste tot en met de twaalfde verdieping. Vanuit de grote ramen in de woonkamer heb je een schitterend weids uitzicht, onder andere op natuurgebied de Meinweg. Op de zesde verdieping zit je boven de daklijn van omliggende bebouwing waardoor je fijn ver kunt kijken.

Vlakbij centrum en A73:
Wonen in de Componist, aan de rand van Roermond, biedt veel gemak. Je hebt er namelijk alles in de buurt. Even boodschappen doen? Laat de auto lekker in de garage of op de afgesloten parkeerplaats staan. 10 minuten lopen en je bent in winkelcentrum de Donderberg. En in 10 minuten fiets je naar hartje Roermond. Ook de verbindingen met het openbaar vervoer zijn prima met een bushalte voor de deur.

Huurprijs: € 875,- per maand
Incl. servicekosten voor centrale voorzieningen en parkeerplaats
Excl. g/w/e
Beschikbaar per 1 maart 2020
Beeldmerk Jack Frenken

De deur naar het geluk
gaat naar binnen open

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten