Bel ons
Menu Menu

ROERMOND
Kruisherenstraat 8

€ 995,- per maand

Bereken hier uw hypotheeklasten ⟶

Beschrijving

ROERMOND, KRUISHERENSTRAAT 8

Verrassend ruim en modern stadsappartement met onder andere mooie, lichte living, 2 slaapkamers, moderne keuken, verzorgd sanitair en een dakterras/ balkon, gelegen op het westen.

De globale indeling is als volgt:

1e Verdieping: via een makkelijke trapopgang gaat het naar de verdieping.
Ruime hal, overloop die nog multifunctioneel kan worden ingevuld en verdere doorloop naar de verschillende vertrekken; living, 2 slaapkamers waarvan 1 met toegang tot het overdekte dakterras.
Moderne keuken voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur, aparte toiletruimte, badkamer met douchecabine, vaste wastafel en toilet. Daarnaast is het appartement uitgerust met een zeer goede airco installatie.
Tenslotte is er nog een meer dan royale zolderruimte, met vaste trap te bereiken, aanwezig. Deze ruimte kan natuurlijk als bergruimte dienen en tevens bevindt zich hier ook de opstelling van de CV (HR- combi ketel) en witgoedopstelling.

Het appartement is compleet afgewerkt middels keurige vloer- en wandafwerking en ligt op loopafstand van het NS- station en alle dagelijkse voorzieningen. De belangrijke uitvalswegen zijn ook nabij.

Inhoud: ca. 700 m3 (inclusief zolder)
Woonoppervlakte: ca. 125 m2
Bouwjaar: ca. 1990
Aanvaarding: in overleg.

Huurprijs: € 1.195,-- per maand
Beeldmerk Jack Frenken

De deur naar het geluk
gaat naar binnen open

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten