Bel ons
Menu Menu

ROERMOND
Kloosterwandstraat 305

Verkocht

€ 260.000,- k.k.

Bereken hier uw hypotheeklasten ⟶

Beschrijving

Dit royaal (ca. 130 m2), compleet te renoveren hoekappartement met mooi uitzicht, prachtige lichtinval en verdere met privéberging in het souterrain is gelegen op bovenste (4e) verdieping van het appartementencomplex ‘ ’S Gravenhof’, welk is uitgerust met een liftinstallatie. Het appartement is midden in het historische en bruisende stadscentrum van Roermond gesitueerd en alle voorzieningen zijn dus op loopafstand bereikbaar. De aankoop of huur van een parkeerplaats op het beveiligd binnenterrein of in de parkeerkelder behoort tot de mogelijkheden.

Op zoek naar een appartement dat nog geheel naar eigen inzicht en smaak kan worden afgewerkt en met 3 slaapkamers maak dan een afspraak voor een bezichtiging van deze buitenkans!

De globale indeling is als volgt:

Souterrain: privéberging, gezamenlijke fietsenberging en parkeerkelder.

Begane grond: centrale entree met intercominstallatie en brievenbussen.
Verzorgd trappenhuis met lift.

4e Verdieping; entree, hal, berging met opstelling warm water boiler en doorloop naar de ruime, speelse living met haardpartij en open keukenruimte met mogelijkheid voor realisatie eilandopstelling (de oude gedateerde keuken is reeds verwijderd).
Aan de linkerzijde van de living en keuken is een slaapkamer gerealiseerd maar deze ruimte kan ook anders worden ingevuld.
Aan de rechterzijde van de hal en living bevinden zich de andere 2 slaapkamers, separate toiletruimte en badkamer.

Er zijn 2 balkons aanwezig waarbij het balkon bereikbaar vanuit de living mooi over het Kloosterwandplein links en rechts richting Munsterplein uitkijkt.

Het betreft een voormalig huurappartement; voor het passeren van de akte bij de uiteindelijke verkoop van het appartement is reeds door verkopende partij een doorlopende volmacht bij een projectnotaris neergelegd.

Inhoud: ca. 407 m3
Woonoppervlakte: ca. 130 m2
Bouwjaar: 1978
Aanvaarding: in overleg.
Servicekosten; ca. € 263,-- per maand (voor appartement), exclusief ca. € 9,-- per maand voor de eigen berging
Beeldmerk Jack Frenken

De deur naar het geluk
gaat naar binnen open

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten