Bel ons
Menu Menu

ROERMOND
Kerklaan 9

€ 330.000,- k.k.

Bereken hier uw hypotheeklasten ⟶

Beschrijving

Op rustige, hoeklocatie gelegen, slagerij met winkel en bovenwoning. Het geheel is onder andere voorzien van een knusse, verzorgde bovenwoning, 2 kelders met opbergmogelijkheden en een royale begane grond met als bestemming detailhandel. Dit alles gelegen in het populaire kerkdorp Leeuwen. Een ideale kans voor degene die het wonen en werken wenst te combineren.

De globale indeling is als volgt:

Souterrain: 2 praktische provisiekelders.

Begane grond: entree / hal met meterkast, garderobemogelijkheid en opgang naar de verdieping. Aan de linker (achter)zijde gelegen voormalige slagerij met diverse werkruimtes, bergingen, natte cel met toiletruimte, provisieruimtes en aan de rechter (voorzijde) gelegen winkel met separate toegang/ entree en een pui met veel lichtinval.

1e Verdieping: overloop, 3 (slaap)kamers, zolderruimte met opstelling CV en 2 toiletruimtes.
Het combinatieobject is in het algemeen goed onderhouden, deels voorzien van dakisolatie en voorzien van kozijnen met dubbele beglazing.

Het geheel is gelegen nabij de Maasplassen alsook dichtbij het dorp Maasniel, op relatief korte afstand van Roermond en de A73 met snelle verbindingen naar de A2, Maastricht, Venlo en Eindhoven. Ook de grens van Duitsland en de snelweg (BAB 52) richting Düsseldorf zijn zeer nabij gelegen.

Gebruikersoppervlakte; ca. 272 m²
Inhoud: ca. 1.050 m3
Perceeloppervlakte: 275 m²
Bouwjaar: ca. 1960
Aanvaarding: in overleg
Beeldmerk Jack Frenken

Dit is hét moment

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten