Bel ons
Menu Menu

Beschrijving

Karakteristiek en charmante (starters)woning (appartementsrecht), op een hoek gelegen en met onder andere een authentieke kamer en suite. Vrij uniek is de eigen/vaste parkeergelegenheid en een praktische patio tuin.

Deze woning maakt onderdeel uit van een voormalig klooster, dat karakter en sfeer ademt en ligt in de wijk Kapel in ’t Zand op enkele fietsminuten van het historische centrum van Roermond. Alle dagelijkse voorzieningen zijn op korte (fiets) afstand gelegen en uitvalswegen zijn nabij.

De globale indeling is als volgt:

Kelder:
Gewelfde provisiekelder / berging, ideaal voor levensmiddelen/opslag.

Begane grond:
De entree van de woning is voorzien van een mooie gang met authentieke tegelvloer. In het verlengde van de gang is de slaapkamer gelegen met muurkast. Aan de voorzijde van de woning is de royale woonkamer en suite met sfeervolle haardpartij. Het achterste gedeelte van de woonkamer kan multifunctioneel gebruikt worden zoals eetkamer/slaapkamer of werkkamer. De woonkamer en suite is voorzien van een klassieke houten vloer en de glas in lood ramen in de en suite deuren zorgen voor een karakteristieke uitstraling. 

Aan de achterzijde van het geheel bevindt zich de keuken met diverse benodigde inbouwapparatuur, verzorgde badkamer met ligbad, douche en designradiator en de toiletruimte. Alle ramen op de begane grond zijn voorzien van rolluiken. De patio tuin is goed omsloten en middels de inpandige berging achter de keuken te bereiken. Via de tuin is er toegang naar een extra berging.

Eerste verdieping:
Via de gang is de opkamer te bereiken; hier bevindt zich de 2e slaapkamer of vrij in te delen hobbyruimte.

Het geheel is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing en een combi ketel (HR, 2016).
De VvE (maandelijkse bijdrage € 110,-) van het kleinschalige complex (6 appartementen) is actief en financieel gezond.

Inhoud: ca. 366 m3.
Woonoppervlakte: ca. 107 m2.
Bouwjaar: 1898
Aanvaarding: per direct

heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons
een bericht!

× sluiten