Bel ons
Menu Menu

ROERMOND
Heide 32

€ 525.000,- k.k.

Bereken hier uw hypotheeklasten ⟶

Beschrijving

In de luwte in het buitengebied van Asenray ligt deze vrijstaande, grotendeels gerenoveerde en gemoderniseerde (vanaf 2016) boerderijwoning (originele bouwjaar 1880) op een perceel van maar liefst 3.470 m2 met zowel aan de voor- als achterzijde een fraai uitzicht. Een idyllische plek voor iemand die van het buitenleven houdt, ruimte nodig heeft en dat op korte afstand van de belangrijke uitvalswegen en op 10 autominuten van de stad Roermond.

De globale indeling is als volgt:

Souterrain: provisiekelder.

Begane grond: via de royale oprit en voortuin gaat het naar de woning. Entree/ hal met aan de linker voorzijde toegang tot de (huidige) woonkamer en achterliggende slaapkamer. Aan de rechterzijde bereikt men de (huidige) keuken in rechte opstelling en voorzien van diverse benodigde inbouwapparatuur en is er de toegang tot het souterrain.
Vervolgens gaat het naar royale (tussen)hal/ portaal gelegen tussen de woning en de voormalige schuur. In deze ruimte bevinden zich op dit moment de toiletruimte en de badkamer met douche en wastafelmeubel.
De oude schuur is inmiddels voor een groot gedeelte getransformeerd met onder andere een flinke lichtstraat en tuindeuren en raampartijen met fraai uitzicht naar de achtertuin. In het achterste gedeelte van de schuur zijn in de voormalige varkensstallen reeds de nutsvoorzieningen getroffen voor het realiseren van een leefkeuken.

1e Verdieping: royale overloop (voormalige hooischuur), 2 net afgewerkte slaapkamers en de badkamerruimte waar de nutsvoorzieningen, net als de keuken beneden, reeds getroffen zijn.

Bijzonderheden:
- Keuken- en badkamer materialen aanwezig
- Gelegen in het buitengebied nabij de bosrand van het Meinweg gebied
- Nabij de A- 73 en de Duitse grens
- Vanaf 2016 grotendeels verbouwd
- Energielabel C

Woonoppervlakte: 212 m2
Inhoud: ca. 914 m³
Perceeloppervlakte: ca. 3.470 m²
Bouwjaar: ca. 1880
Aanvaarding: in overleg
Beeldmerk Jack Frenken

De deur naar het geluk
gaat naar binnen open

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten