Menu Menu

ROERMOND
Hamstraat 7 C

€ 950,- per maand

Bereken hier uw hypotheeklasten ⟶

Beschrijving

Dit ruime stadsappartement met historische gevel van 1885 is gelegen in hartje binnenstad! Alle winkelvoorzieningen liggen op loopafstand en het station op 200 meter. Een appartement met ongekend veel ruimte.

De indeling is als volgt:

Kelder: algemene fietsenberging

Begane grond: entree met meterkast en brievenbussen, trappenhal.

2e Verdieping: entree met dubbele deur hetgeen ook verhuizen makkelijker maakt. Ruime hal waar men ook zeker geen benauwend gevoel krijgt. Een riante hal als fijne verkeersruimte tussen de overige verblijfsruimtes.

De voormalige woonkamer en suite ( 30 m2) is gesitueerd aan de voorzijde van de woning. Drie grote raampartijen zorgen hier voor de fijne lichtinval en het zicht op enkele fraaie klassieke gevels die de binnenstad te bieden heeft.
In de nis is de toiletruimte gesitueerd met duoblok en fonteintje. Aan het einde van de hal rechts is de keuken. Dit is met 15 m2 met recht een leefkeuken te noemen. De keuken heeft een hoekopstelling zonder apparatuur maar met veel kastruimte. Er zijn in dit appartement drie riante slaapkamers van respectievelijk 17,5 m2, 15 m2 en 18 m2. Dus met recht een ruim appartement in de binnenstad. Tenslotte is aan het einde van de gang een gerenoveerde badkamer met douche, wastafel en wasmachine-aansluitingen.

Bijzonderheden:
• Woning is voorzien van HR beglazing
• Waarborgsom 2 x maandhuur
• Servicekosten € 175,-- per maand (incl. voorschot g/w/e)

Woonoppervlakte: 120 m²
Bouwjaar: 1885
Aanvaarding: per direct
Beeldmerk Jack Frenken

Dit is hét moment

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten