Bel ons
Menu Menu

ROERMOND
Hamstraat 21 D

€ 965,- per maand

Bereken hier uw hypotheeklasten ⟶

Beschrijving

Midden in hartje centrum ligt deze gezellige maisonnette op loopafstand van alle winkelfaciliteiten en het station. Dit keurige appartement ligt op de eerste en tweede verdieping en heeft 2 slaapkamers, een woonkamer van 35 m2 en een ruim dakterras.

De globale indeling is als volgt:

Begane grond: gezamenlijke entree met trapopgang. Beneden heeft elk appartement zijn eigen meterkast met eigen nutsvoorzieningen.

1e Verdieping: in de achterbouw van dit complex dat stamt uit de jaren dertig ligt de maisonnette. Na de eerste trap heeft deze woning zijn een eigen kleine trapopgang. Je komt binnen in de gang en de eerste deur geeft toegang tot de kleine slaapkamer. In deze slaapkamer is een muurkast aanwezig met de c.v.-ketel en de groepenkast. Achter de volgende deur in de hal is de toiletruimte. Deze is verzorgd en voorzien van een hangend toilet. Daarna kom je in de gezellige keuken welke het hart van de woning is. Via de keuken kun je naar het terras, naar boven of naar de slaapkamer en badkamer achter. De keuken heeft een rechte compacte opstelling met afzuigkap, gaskookplaat en koelkast en er is plek voor een tafel met stoelen. Via het portaaltje kun je naar de badkamer. Deze is eveneens verzorgd en voorzien van een douche en wastafel. Tevens is hier de wasmachine aansluiting. De twee persoons slaapkamer ligt aan de achterzijde en heeft lekker veel lichtinval door de twee raampartijen.

2e Verdieping: de hele tweede verdieping, die bereikbaar is via de trap in de keuken, is in zijn geheel ingedeeld is als en in gebruik is als woonkamer. Een fraaie en ruime woonkamer met veel lichtinval.


Bijzonderheden:
* Gelegen in de binnenstad
* Woning heeft eigen nutsvoorzieningen
* Huisdieren niet toegestaan
* Inkomenseis 3,5 x de maandhuur
* Waarborgsom 2 x de maandhuur
* Minimale huurperiode: 2 jaar

Huurprijs: € 965,-- per maand.
Aanvaarding per 1 februari 2022
Beeldmerk Jack Frenken

Dat is lekker thuiskomen

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten