Menu Menu

ROERMOND
Eglantierhof 17

€ 550.000,- k.k.

Bereken hier uw hypotheeklasten ⟶

Beschrijving

Deze goed onderhouden, vrijstaande gezinswoning zal u verrassen. De woning biedt meer ruimte dan men bij de eerste aanblik doet vermoeden. Het contact met de tuin vanuit de woonkamer is bijzonder. Dit prettige woonhuis met 4 slaapkamers en 2 badkamers heeft een royaal perceel van 1040 m2 met een diepe tuin van maar liefst 22,5 meter.

De indeling is als volgt:

Begane grond: De woning heeft een prettige binnenkomst door de ruime hal. Hier is de trapopgang naar de verdieping en uiteraard de meterkast en de toiletruimte. De toiletruimte is verzorgd afgewerkt en voorzien van hangend toilet en fonteintje. De eiken vloer loopt vanuit de hal door naar de living van ca. 70 m2 welke verdeeld is in televisiekamer, woonkamer en eetkamer. In 2001 is in de woonkamer (37 m2) een brede pui met dubbele tuindeur geplaatst waardoor de beleving van de tuin optimaal is. De woonkamer is verbonden met de t.v.-kamer welke gesitueerd is aan de voorzijde. Ook hier heeft de ruimte een prettige beleving door de grote raampartij. Rechts naast de woonkamer is de eetkamer gelegen. Deze kamer (16 m2 ) heeft eveneens het uitzicht naar de tuin middels een dubbele tuindeur. De keuken, gelegen tegenover de eetkamer, heeft een L-vorm en is voorzien van een opstelling uit 2001 met schiereiland en apparatenwand. Vanuit de keuken is er een praktische toegangsdeur naar de oprit. Inpandig is de garage bereikbaar. Boven de garage is nog een praktische zolder aanwezig.

Deze woning is in 1978/1979 gebouwd. Het is in 1991 uitgebreid met een carport en in 1998 is de woning intern verbouwd en de dakkapel aangepast. Tenslotte zijn in 2016 de dakpannen vernieuwd en de zonnepanelen aan de voor- en achterzijde aangebracht en geïntegreerd.

1e Verdieping: De eerste verdieping is voor een gezin heel praktisch ingedeeld met 4 slaapkamers, 2 badkamers en een praktische witgoedkast. De grote slaapkamer is 21 m2. Deze kamer is speels mede door de open verbinding met de entresol. Deze slaapkamer heeft een en suite badkamer. De badkamer heeft het comfort van een inloopdouche, ligbad, toilet, brede wastafel en vloerverwarming. Slaapkamer 2,3 en 4 zijn respectievelijk 12,5 m2, 11 m2 en 12 m2. De laatste 2 kamers hebben beide een muurkast. De tweede badkamer is in dezelfde stijl uitgevoerd als de eerste en voorzien van douche, toilet en dubbele wastafel.

2e verdieping: De 2e verdieping herbergt een bergzolder. Deze is via de entresol op de grote slaapkamer bereikbaar.

Tuin: De voortuin heeft een harmonieuze aanblik. Rechts naast de woning is een ruime oprit met een naast de garage grenzende carport. In de rechterhoek van de tuin is een houten en praktische tuinberging gerealiseerd. Verder is de achtertuin weelderig ingericht en omzoomd met groen. In de achtertuin kan men genieten van groene borders, een waterpartij, gazon en terrassen.
?
Bijzonderheden:
· Airco geplaatst in 2015 op de grote slaapkamer
· C.v. installatie is vernieuwd in 2018 (Vaillant Eco-Tec VHR)
· Goten vernieuwd in 2016

Algemeen:
Inhoud: 887 m³
Perceeloppervlakte: 1040 m²
Bouwjaar: 1979
Aanvaarding: in overleg
Beeldmerk Jack Frenken

Dat is lekker thuiskomen

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten