Bel ons
Menu Menu

ROERMOND
Dokter Barstraat 7

€ 400.000,- k.k.

Bereken hier uw hypotheeklasten ⟶

Beschrijving

Een markant en industrieel vormgegeven gebouw met 16 comfortabele appartementen, met haar eigen privacybiedende, zonnige en uitzichtrijke tuin. Ruralis ligt schitterend!

Grenzend aan hartje centrum met al haar voorzieningen en gezelligheid, zicht op de Roer, omringd door groen en rust, de ECI cultuurfabriek met theater, kunst, film, én culinaire topklasse om de hoek! En niet te vergeten de Maas met jachthaven en watersportfaciliteiten op slechts een steenworp afstand. Alle ingrediënten zijn aanwezig die wonen op deze plek fantastisch maken!

Het appartement (ca. 97 m2) is doordacht, comfortabel, en praktisch, met veel licht en ruimte, royaal balkon (ca. 14 m2), en van grote architectonische schoonheid. Complete vloer- en wandafwerking met raambekleding, vloerverwarming en stompe deuren completeren het luxueuze geheel.

Het appartement is ingedeeld met een ruime living met open keuken, 2 slaapkamers, luxe, moderne, complete badkamer en een grote inpandige berging, zodat u niet alleen uw artikelen voor dagelijks gebruik, maar ook uw spullen die u wat minder vaak nodig hebt toch dicht bij de hand hebt, en warm en droog kunt opslaan.

In de parkeerkelder is niet alleen ruimte voor uw auto; ook uw fiets(en), praktisch geplaatst dicht bij de ingang van de parkeerkelder, en eventueel uw scootmobiel kunt u hier veilig en droog kwijt.
Daarnaast biedt deze hogere ligging een fraai zicht, zowel op het plein als op de collectieve tuin met haar eigen terras aan de Roer.

Inhoud: ± 340 m3
Woonoppervlakte: ± 97 m2, exclusief balkon van 14 m2
Bouwjaar: 2017-2018
Aanvaarding: in overleg.
Beeldmerk Jack Frenken

De deur naar het geluk
gaat naar binnen open

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten