Bel ons
Menu Menu

ROERMOND
Burgemeester Thomas Wackersstraat 67

€ 359.000,- k.k.

Bereken hier uw hypotheeklasten ⟶

Beschrijving

Modern afgewerkte compacte vrijstaande woning met charme en een verrassend ruime tuin van bijna 20 meter diepte. Deze woning is recent gemoderniseerd en heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers.

Dit huis is gebouwd in 1920 en beschikt o.a. over een luxe keuken, moderne badkamer en slaapkamer op de begane grond. Achter het huis ligt een fraaie tuin waar je optimale privacy hebt. Want je hebt hier geen achterburen. En met zijn diepte van bijna 20 meter kun je hier alle uren van de dag genieten van de zon. De tuin heeft een vrije achterom aan de rechterzijde van het huis.

De indeling is als volgt:

SOUTERRAIN
In de oudere huizen zoals deze heb je ze nog: die handige provisiekelder om levensmiddelen en dranken in op te slaan.

BEGANE GROND
Vanuit de entree / hal kom je direct in de woonkamer uit die in directe verbinding staat met de open keuken. De keuken is voorzien van een luxe keuken met inbouwapparatuur. Dankzij de grote lichtstraat die de uitbouw heeft heb je een mooie en lichte woonkamer en keuken, maar ook een fraai contact met de tuin en het terras vanuit de tuinkamer. In de uitbouw rechts naast de woning bevindt zich een eigentijdse badkamer met inloopdouche, wandcloset en badkamermeubel. Uiteraard is de keuken, woonkamer en badkamer voorzien van vloerverwarming met een doorlopende tegelvloer die ook in de hal ligt. Vanuit de badkamer is de slaapkamer op de begane grond bereikbaar, die is voorzien van een schuifwandkast. Aan de straatzijde in de uitbouw bevindt zich een berging met wasmachine aansluiting en cv-opstelling.

TUIN
Een heerlijke tuin met privacy en een vrije achterom: je zult aan de voorkant niet verwachten dat hier nog zo'n heerlijke tuin achter ligt. Met zijn diepte van 20 meter een plek om te tuinieren, te zonnen, te chillen en te BBQ-en op heerlijke warme dagen.

EERSTE VERDIEPING
Vanuit de overloop heb je toegang tot de 2e badkamer en 2 slaapkamers van ca. 10m2 en 12m2. Zoals de hele woning is ook de 2e badkamer is stijlvol ingericht met een douche, wandcloset en badkamermeubel.

LEEUWEN > DORPS WONEN MET DE STAD OP FIETSAFSTAND
Burgemeester Thomas Wackersstraat 67 is een plek voor mensen die graag buiten willen wonen. Maar die wel de stad en alle voorzieningen op fietsafstand willen hebben. Het zal je misschien verbazen, maar je staat vanuit hier in maximaal 10 fietsminuten op de Markt in Roermond, bij Ralph Lauren op het Designer Outlet Roermond of bij Albert Heijn XL op het RetailPark.

Dit vrijstaande huis ligt in Leeuwen: een voormalig kerkdorp aan de noordzijde van Roermond. Leeuwen wordt omringd door natuur en de Maasplassen aan de noordzijde en staat -deels- via het industrieterrein Willem Alexander in verbinding met de binnenstad van Roermond. Recent heeft het kerkdorp Leeuwen ook een directe op- en afrit gekregen op de autoweg N280 die Roermond onder meer verbindt met Weert. Maar de meest interessante verbindingen met snelwegen liggen ook binnen minder dan 5 autominuten afstand. Waardoor je direct de A73 (Maasbracht - Nijmegen) en BAB51 (Mönchengladbach - Düsseldorf) op kunt rijden.
Beeldmerk Jack Frenken

De deur naar het geluk
gaat naar binnen open

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten