Menu Menu

ROERMOND
Burgemeester Geuljanslaan 20

€ 145.000,- k.k.

Beschrijving

Op fietsafstand van zowel de winkelvoorzieningen van Roermond en van Herten ligt dit compleet gemoderniseerde (2018) (hoek)appartement met onder andere veel lichtinval, ruime living, 2 slaapkamers, moderne keuken, inloopdouche en 2 balkons. Vrij uitzicht aan de voorzijde en groen aan de achterzijde zorgen voor de luwte en de rustige beleving.

De globale indeling is als volgt:

Souterrain: ruime privé berging met de mogelijkheid voor opslag en het stallen van de fiets.

Begane grond: gezamenlijke entree met brievenbussen, bellentableau en trappenhal.

2e Woonlaag: binnengalerij. Entree/hal, slaapkamer 2 gelegen aan de achterzijde van het gebouw. Moderne, luxe keuken, in lichte kleurstelling en voorzien van een rechte opstelling met verscheidene inbouwapparatuur. De keuken biedt toegang tot het kleine balkon aan de achterzijde. Hier geniet men van het groen en de rustige beleving. Aan het einde van de gang is de toiletruimte. Deze is verzorgd, betegeld en voorzien van een hangend toilet en fonteintje. Via de hal bereikt men de mooi bemeten woonkamer welke zich kenmerkt door veel lichtinval en is ingedeeld als een zit- en eetkamer, met toegang tot het zonnig balkon (op het zuid- oosten) aan de voorzijde. De tweede slaapkamer heeft de toegang via de woonkamer. De slaapkamer is ca. 13 m2 groot en is eveneens rustig gelegen aan de achterkant van het gebouw. Tenslotte de gerenoveerde verzorgde compacte badkamer met inloopdouche en vaste wastafel.

Het gehele appartement is in 2018 gerenoveerd en gemoderniseerd en technisch gezien compleet van kunststof kozijnen met dubbele beglazing voorzien en een nieuwe CV HR combi ketel als ook nieuwe radiatoren.

Inhoud: ca. 245 m³
Woonoppervlakte ca.: 73 m2 (exclusief balkons)
Bouwjaar: ca. 1965

Aanvaarding: in overleg
Vraagprijs: € 145.000,- k.k.
Beeldmerk Jack Frenken

Dat is lekker thuiskomen

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten