Menu Menu

ROERMOND
Bisschop Drehmansstraat 35

€ 350.000,- k.k.

Beschrijving

Stijlvol wonen op loopafstand van het centrum van Roermond. Het is mogelijk in dit excellent afgewerkt appartement met 2 grote slaapkamers met eigen parkeerplaats, inpandige berging en gezamenlijke fietsenberging. Kortom bijzonder comfortabel wonen in de wijk Roer-zuid.

Parkeerkelder:
Vanuit de Bisschop Lindanussingel is de parkeerkelder onder het appartementcomplex Steylstaete bereikbaar. Hier bevindt zich de ruime privé parkeerplaats en de privé berging, alsmede de gezamenlijke fietsenberging. Dankzij de flauwe hellingbaan en de brede poort is de parkeerkelder makkelijk toegankelijk.

Begane grond:
Centrale ontvangsthal met moderne liftinstallatie, trappenhuis, intercominstallatie en brievenbussen.

2e Verdieping:
In de ruime hal is het prettig binnenkomen. De hal met gastentoilet en meterkast ligt centraal in het appartement en biedt toegang tot alle vertrekken. Het gehele appartement is, behoudens de natte ruimtes voorzien van een hoogwaardige parketvloer die doorlopend is gelegd zonder drempels. De woonkamer is ruim 45m2 en dankzij de vele raampartijen heerlijk licht.

Het appartement beschikt momenteel niet over een keukenopstelling, maar heeft wel alle aansluitingen hiervoor die keurig zijn weggewerkt achter een voorzetwand die eenvoudig gedemonteerd kan worden. U kunt dus naar hartenlust een eigen keuken laten ontwerpen en die laten plaatsen.

De 2 slaapkamers zijn comfortabel ruim met 18m2 respectievelijk 17m2 en zijn voorzien van screens en rolhorren.

De badkamer is keurig afgewerkt in een neutrale kleurstelling en voorzien van een douch, ligbad, een grote vaste wastafel met spiegelkast en een badkamermeubel.

Tot slot is er nog een praktische inpandige berging, hier bevindt zich de witgoedopstelling en de cv-ketel en mechanische ventilatie unit.

Wilt u wonen op een goede en rustige locatie dicht bij het stadscentrum in een comfortabel appartement, dan is dit uw kans!

Woonoppervlakte: 135 m².
Gebouw gebonden buitenruimte: 6 m².
Bouwjaar: 2005.
Aanvaarding: in overleg.
Beeldmerk Jack Frenken

Dit is hét moment

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten