Bel ons
Menu Menu

ROERMOND
Achter de Steenen Trappen 30

Verhuurd

€ 935,- per maand

Bereken hier uw hypotheeklasten ⟶

Beschrijving

Midden in de oude binnenstad van Roermond ligt dit prachtige ruime appartement in de historische omgeving. De woontoren is gelegen aan het woonplein welke alleen middels een looproute bereikbaar is en daardoor autovrij is en dat midden in de bruisende binnenstad van Roermond! Het plein is semi-openbaar ingericht en middels nieuwe onderdoorgangen aan de Neerstraat en Paredisstraat is een nieuwe route door de stad gecreëerd.

Alle voorzieningen zijn op loopafstand, zoals het gezellige Roermondse winkelcentrum, het Designer Outlet Centre, het station, het theater De Oranjerie, de gezellige Roerkade, de markt en niet te vergeten het historische Munsterplein. Tevens zijn er goede verbindingen naar de A73, dus ideaal gelegen ten behoeve van het woon,- werkverkeer. Onder het complex bevindt zich de parkeergarage alwaar u een eigen parkeerplaats kunt huren (op basis van beschikbaarheid). Ook bevinden zich hier de bergingen.

Dit mooie ruime appartement is gelegen in het achterste blok aan de binnenzijde op de begane grond.

Indeling:
Ruime entreehal, 2 grote slaapkamers, inpandige berging met aansluiting voor de wasmachine/condensdroger en met CV_ketel en WTW-unit, apart toilet met fontein, badkamer met inloopdouche en badmeubel met wastafel. Aan het einde van de hal bevindt zich de deur naar de woonkamer waar ook de open keuken op aansluit.
De keuken is van alle gemakken voorzien en is voorzien van alle apparatuur: vaatwasser, kookplaat met afzuigkap en koelkast.
De woonkamer is speels ingedeeld en voorzien van kamerhoge ramen met een mooi uitzicht op het binnenplein. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de loggia.

- In overleg is er een tweede parkeerplaats te huur voor € 80,- per maand. - Er zijn geen huisdieren toegestaan.
- Om in aanmerking te komen voor deze woning dient het bruto maandinkomen minimaal 3x de huurprijs per maand te
bedragen; er zal een inkomenstoets plaatsvinden.
- Servicekosten € 60,- per maand
- Direct beschikbaar

Alle informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Helaas kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van de werkelijkheid. In sommige gevallen worden foto’s gebruikt van een soortgelijke woning of appartement en dienen als impressie. Aan de teksten, plattegronden, foto’s en maatvoeringen kunnen geen rechten worden ontleend.
Beeldmerk Jack Frenken

Dat is lekker thuiskomen

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten