Menu Menu

NEER
Seemshof 12

€ 1.150,- per maand

Beschrijving

In de kern van Neer ligt het nieuwbouwplan Hof van Neer. Daar worden momenteel levensloopbestendige woningen gebouwd op loopafstand van de winkelvoorzieningen in het centrum. Eind december wordt deze vrijstaande levensloopbestendige woning met tuin opgeleverd. Deze nieuwbouwwoning heeft dus een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Huurprijs € 1150,-- .

De indeling is als volgt:

Begane grond: entree, meterkast, toiletruimte met hangend toilet en fonteintje. Open keuken met opstelling voorzien van de gebruikelijke apparatuur. Woonkamer met tuindeuren gericht op de achtertuin. In de woonkamer is een praktische trapkast aanwezig. De binnen berging is bereikbaar via de woonkamer en vanuit de oprit. De c.v. installatie is in de berging alsmede de WTW installatie.

De woning is levensloopbestendig. Er is dus een slaapkamer op de begane grond. Verder is er naast de slaapkamer een en suite badkamer met vlakke douche, toilet en wastafel.

De leefruimtes op de begane grond zijn voorzien van vloerverwarming. Woonkamer/keuken, hal en de berging zijn voorzien van een nette donkere tegelvloer.


1e Verdieping: via de tap in de hal is de verdieping te betreden. De zolder heeft daglicht via de dakkapel. De ruimte is geschikt als slaapkamer of hobby kamer. Daarnaast is er een bergruimte. Boven zijn de aansluitingen voor de wasmachine.


Bijzonderheden:

· Huurders dienen zelf de vloer van de slaapkamer en op de verdieping af te werken en de wanden van de woning te texen.
· Huisdieren zijn niet toegestaan.
· Waarborgsom 2 x maandhuur.
· Minimale huurperiode 2 jaar.
· Inkomenstoets is 4 x de maandhuur.

Woonoppervlakte: 110 m²
Bouwjaar: 2018
Huurprijs: € 1150,-- per maand
Beeldmerk Jack Frenken

Alles voor huis en hypotheek
...in een keer geregeld!

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten