Menu Menu

NEER
Lindenstraat 14

€ 199.500,- k.k.

Bereken hier uw hypotheeklasten ⟶

Beschrijving

Deze half vrijstaande woning met aanbouw en carport is een ideale starterswoning. De ligging tegenover de groenbuffer zorgt voor een breed en prettig straatbeeld. De aanbouw en de zijbouw maken de woning zeer aantrekkelijk. Achter de aanbouw is nog een berging aanwezig bereikbaar via de eigen achterom. Een royale zolder maakt het geheel compleet.

De indeling is als volgt:

Kelder: praktische provisiekelder

Begane grond: Entree/hal met meterkast en toiletruimte. De L-vormige woonkamer (32 m2) is voorzien van een eiken planken vloer. De woonkamer en keuken zijn van elkaar gescheiden door een dubbele deur. De achterbouw is een echte leefkeuken (19 m2) met een grote raampartij dat zorgt voor veel daglicht. Hierdoor is er direct zicht op de patiotuin. De keuken is voorzien van een landelijke hoekopstelling met koelkast, gaskookplaat, afzuigkap en elektrische oven. Naast de keuken is de bijkeuken. Deze is erg praktisch en ingedeeld met een tweede toilet. Via de bijkeuken kun je naar de oprit met carport.
De patiotuin is nagenoeg geheel beklinkerd en daarmee onderhoudsvriendelijk. De (fiets)berging is via de tuin bereikbaar. Via het achterpad is de tuin bereikbaar.

1e Verdieping: de verdieping is ingedeeld met 3 slaapkamers, de badkamer en een praktische bergkast. De badkamer is compact en ingericht met een douche en wastafel. De slaapkamers zijn respectievelijk 5,5 m2, 11,5 m2 en 13 m2.

2e verdieping: de vlizotrap leidt naar de zolder. Deze heeft voldoende hoogte. Hierdoor is er voor de toekomst de mogelijkheid om een vast trap naar zolder te maken. De c.v.-ketel is op zolder aanwezig.

Bijzonderheden:
· De aanbouw is gebouwd omstreeks 1997
· De aanbouw is voorzien van dak- vloer en spouwisolatie.
· Voldoende parkeergelegenheid: eigen oprit en p.p. voor de woning

Algemeen:
Inhoud: 535 m³
Perceeloppervlakte: 187 m²
Woonoppervlakte: 123 m²
Bouwjaar: 1966
Aanvaarding: per direct
Beeldmerk Jack Frenken

De deur naar het geluk
gaat naar binnen open

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten