Menu Menu

Beschrijving

Deze half vrijstaande woning met extra lange garage is gelegen op een leuke plek in het dorp. Het straatbeeld is hier wat ruimer door de groenvoorziening die in deze straat ligt. Hierdoor is er tevens extra parkeerruimte beschikbaar. De woning is uitgebouwd met een serre en na 2015 verduurzaamd middels HR ++ glas en zonnepanelen. Een ideale starterswoning.

De indeling is als volgt:

Souterrain: praktische provisiekelder.

Begane grond: entree, verzorgde toiletruimte met toilet en fonteintje. Vernieuwde meterkast. Keuken met gesplitste opstelling voorzien van koelkast, combi-oven, gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Doorzon woonkamer (25 m2)met eiken vloer en gespachtelde wanden. In de woonkamer is er een schouw aanwezig. Achter de keuken is de bijkeuken gelegen. Hier zijn de aansluitingen voor de wasmachine. Naast de bijkeuken is de serre welke is voorzien van een laminaatvloer en verwarming.

De voortuin en oprit zijn na 2015 opnieuw aangelegd. Via de serre en de eigen achterom is de tuin bereikbaar. De compacte achtertuintuin is voorzien van borders. De rest van de tuin in onderhoudsvriendelijk ingericht en beklinkerd. Via de tuin is de garage te betreden. Deze is extra verlengd en voorzien van een vliering.

1e Verdieping: de verdieping is ingedeeld met een overloop, 3 slaapkamers afgewerkt met een laminaatvloer en de badkamer. De badkamer is keurig verzorgd en voorzien van een douche, toilet en wastafel. De slaapkamers zijn respectievelijk 10 m2, 13,5 m2 en 5,5 m2. De twee grootste slaapkamers hebben beide muurkasten.

2e Verdieping: de vlizotrap geeft toegang tot de bergzolder.

Bijzonderheden:
· De woning is deels voorzien van rolluiken
· De spouw is na geïsoleerd
· C.v. ketel AWB 2015
· Voldoende parkeergelegenheid
· Schilderwerk buiten is in 2017 uitgevoerd
· 8 zonnepanelen geplaatst in 2019

Inhoud: ca. 402 m³
Perceeloppervlakte: ca. 210 m²
Bouwjaar: 1964
Aanvaarding: in overleg
Beeldmerk Jack Frenken

Dit is hét moment

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten