Bel ons
Menu Menu

HORN
Sportparklaan 3

€ 650.000,- k.k.

Bereken hier uw hypotheeklasten ⟶

Beschrijving

Aan de rand van de wijk De Fransche Bergen ligt deze riante villa te midden van een oase van groen waar de bonte specht en de eekhoorntjes ook hun thuishaven hebben. Deze villa is in 1962 gebouwd als ambtswoning voor de burgemeester van het dorp. In 1979 is de woning uitgebreid met een riante aanbouw waardoor deze gezinswoning nu 229 m2 woonoppervlakte telt. De te moderniseren villa op deze bijzondere locatie heeft op de begane grond o.a. een ruime living, een hobby-/biljartkamer en kantoor. Op de verdieping telt dit woonhuis vier slaapkamers. Samen met een stenen garage annex kantoor/atelier en een houten garage en berging ligt het geheel op een perceel van maar liefst 3310 m2 .

Indeling:

Souterrain: het souterrain bestaat uit twee compartimenten in gebruik als wijnkelder en technische ruimte met c.v.-installatie (Bosch 2010).

Begane grond: Via de entree met tochtportaal komt u de royale hal binnen met vide. Hier leidt een statige bordestrap naar de verdieping en van hieruit betreedt u de diverse leefruimtes op de begane grond. Aan de voorzijde is een kantoorruimte van ruim 15 m2. Een grote raampartijen met zicht naar de boompartijen en het groen zorgen dat u hier zeer prettig kunt (thuis)werken. De L-vormige living is gesitueerd over de volle diepte van de woning. De vele raampartijen aan zowel de voorzijde als de achterzijde zorgen voor veel licht en een prachtig uitzicht richting de natuur rondom de woning. Ruim 48 m2 woongenot heeft u hier tot uw beschikking om te ontspannen met een goed boek voor de open haard. Maar ontspannen kan ook in de aangebouwde hobbyruimte (thans biljartkamer) van ca. 39 m2. Een vide, open haard en schuifpui naar de achtertuin dragen bij aan de bijzondere beleving van deze uitbouw. De separate keuken is nog geheel origineel en heeft meerdere ingebouwde muurkasten. Via de keuken kan men naar de kelder en de bijkeuken.

Eerste verdieping: als u via de bordestrap boven bent gekomen gaat u via de gang naar de vier slaapkamers. Twee zijn er aan de voorzijde gesitueerd. Deze zijn respectievelijk 9 m2 en 11 m2 en beide voorzien van een wastafel. De twee slaapkamers aan de achterzijde hebben met 12 m2 en bijna 21 m2 een ruimere afmeting. De badkamer is enkele jaren geleden vernieuwd en voorzien van een grote douche en een dubbele wastafel. Op de verdieping is een separaat toilet aanwezig.

Tweede verdieping: aan bergruimte is er geen gebrek. Via de vlizotrap bereikt met de grote zolder over de volle lengte van de hoofdbouw.

Het perceel ligt in een bosrijke omgeving en loopt zelfs over in een aangrenzend bosgebied. Wandelpaden in de tuin leiden naar een jeu de boules baan en naar de houten garage met toerit via het naast het perceel gelegen bospad. Aangrenzend aan de houten garage is een houten tuinberging aanwezig. Vanuit de oprit en binnenplaats is er toegang tot de voormalige garage die naderhand in ingericht als kantoor annex atelier. Achter de poort is een grote kunststof pui aanwezig waardoor het daglicht mooi binnen komt. De ruimte kan worden verwarmd middels een gashaard.

Inhoud: circa 1031 m³.
Woonoppervlakte: circa 229 m².
Perceeloppervlakte: 3310 m².
Bouwjaar: 1962
Aanvaarding: direct
Beeldmerk Jack Frenken

Dit is hét moment

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten