Bel ons
Menu Menu

HEYTHUYSEN
Graaf van Loonlaan 9

€ 459.000,- k.k.

Bereken hier uw hypotheeklasten ⟶
HEYTHUYSEN - Graaf van Loonlaan 9 HEYTHUYSEN - Graaf van Loonlaan 9 HEYTHUYSEN - Graaf van Loonlaan 9 HEYTHUYSEN - Graaf van Loonlaan 9 HEYTHUYSEN - Graaf van Loonlaan 9 HEYTHUYSEN - Graaf van Loonlaan 9 HEYTHUYSEN - Graaf van Loonlaan 9 HEYTHUYSEN - Graaf van Loonlaan 9 HEYTHUYSEN - Graaf van Loonlaan 9 HEYTHUYSEN - Graaf van Loonlaan 9 HEYTHUYSEN - Graaf van Loonlaan 9 HEYTHUYSEN - Graaf van Loonlaan 9 HEYTHUYSEN - Graaf van Loonlaan 9 HEYTHUYSEN - Graaf van Loonlaan 9 HEYTHUYSEN - Graaf van Loonlaan 9 HEYTHUYSEN - Graaf van Loonlaan 9 HEYTHUYSEN - Graaf van Loonlaan 9 HEYTHUYSEN - Graaf van Loonlaan 9 HEYTHUYSEN - Graaf van Loonlaan 9 HEYTHUYSEN - Graaf van Loonlaan 9 HEYTHUYSEN - Graaf van Loonlaan 9 HEYTHUYSEN - Graaf van Loonlaan 9 HEYTHUYSEN - Graaf van Loonlaan 9 HEYTHUYSEN - Graaf van Loonlaan 9 HEYTHUYSEN - Graaf van Loonlaan 9 HEYTHUYSEN - Graaf van Loonlaan 9 HEYTHUYSEN - Graaf van Loonlaan 9 HEYTHUYSEN - Graaf van Loonlaan 9 HEYTHUYSEN - Graaf van Loonlaan 9 HEYTHUYSEN - Graaf van Loonlaan 9 HEYTHUYSEN - Graaf van Loonlaan 9 HEYTHUYSEN - Graaf van Loonlaan 9 HEYTHUYSEN - Graaf van Loonlaan 9 HEYTHUYSEN - Graaf van Loonlaan 9 HEYTHUYSEN - Graaf van Loonlaan 9 HEYTHUYSEN - Graaf van Loonlaan 9 HEYTHUYSEN - Graaf van Loonlaan 9 HEYTHUYSEN - Graaf van Loonlaan 9 HEYTHUYSEN - Graaf van Loonlaan 9 HEYTHUYSEN - Graaf van Loonlaan 9 HEYTHUYSEN - Graaf van Loonlaan 9 HEYTHUYSEN - Graaf van Loonlaan 9 HEYTHUYSEN - Graaf van Loonlaan 9 HEYTHUYSEN - Graaf van Loonlaan 9 HEYTHUYSEN - Graaf van Loonlaan 9 HEYTHUYSEN - Graaf van Loonlaan 9 HEYTHUYSEN - Graaf van Loonlaan 9 HEYTHUYSEN - Graaf van Loonlaan 9

Beschrijving

Dit riante vrijstaande woonhuis met maar liefst 4 grote slaapkamers met de mogelijkheid er eenvoudig meer te realiseren. Deze gezinswoning is gelegen op een fijne locatie bij het centrum van het dorp. De laatste jaren is er veel onderhoud en zijn er meerdere moderniseringen uitgevoerd. Onder andere de keuken is vernieuwd, de geveldelen en boeiborden zijn aangepakt, de aanbouw is verbouwd en er is een overkapping gerealiseerd. Verder heeft de woning een kantoor met eigen ingang op de begane grond. Ideaal voor het uitoefenen van een beroep aan huis. Heb je verder nog hobby's? Dan is er nog een groot souterrain dat zelfs met een hellingbaan met de auto bereikbaar is. Kortom: deze gezinswoning heeft heel wat te bieden.

De indeling is als volgt:

Souterrain: het souterrain is in totaal maar liefst 150 m2. De opslag kelder is bereikbaar vanuit de woonkamer. De overige kelderruimtes zijn bereikbaar via de achterbouw. Naast een algemene kelder is er nog een werkruimte met daglicht via de koekoek, een riante bergkelder, een berging en de garage.

Begane grond: entree/hal met meterkast en toiletruimte. De T-vormige woonkamer is deels gestuct. In het midden zit de houtkachel als extra sfeermaker. De keuken staat in openverbinding met de living. De keuken is vernieuwd en ingedeeld met een kookeiland, kastenwand met apparatuur en een rechte opstelling met spoelaanrecht. De eetkamer heeft een warme toon door het houten plafond. Er is van hieruit direct contact met het overdekt terras welk samen met de achterbouw is aangelegd in 2016/2017. Grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval. Via de zijingang kom je in de tweede hal. Hier heb je toegang tot de kantoorruimte. Tevens is hier een toiletruimte. Verder is er aan de achterzijde van de woning een grote bijkeuken. Hier kun je naar buiten en hier is tevens de toegang tot het souterrain en de opgang naar de 1e verdieping van de achterbouw. In de bijkeuken is nog een doucheruimte aanwezig.

1e verdieping: de verdieping is gesplitst en heeft twee opgangen. De eerste opgang is via de hal naar de verdieping van het hoofdgebouw. Hier zijn twee grote slaapkamers van 12 m2 en 16 m2. De badkamer is royaal en voorzien van een douche, ligbad, dubbele wastafel en toilet. Verder is er op de verdieping een wasruimte met witgoedaansluiting. Via de bijkeuken ga je naar de eerste verdieping van de achterbouw. Hier is een voorkamer als zitruimte of slaapkamer te gebruiken. De tweede ruimte is maar liefst 31 m2 en ingericht slaapkamer.

2e verdieping: het hoofdgebouw heeft een vaste trap naar de 2e verdieping. Hier is een riante slaapkamer van maar liefst 31 m2. Deze master heeft verder het comfort van een ligbad en wastafel en veel bergruimte in de knieschotten.

Bijzonderheden:
* Rustige locatie bij een groot speelveld
* Zeer geschikt voor een aan huis gebonden beroep
* Veel ruimte voor hobbies
* Ingang van de garage aan de achterzijde van het perceel
* Extra zijingang van het perceel
Beeldmerk Jack Frenken

Dat is lekker thuiskomen

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten