Bel ons
Menu Menu

Beschrijving

Deze vrijstaande woning met aanbouw, vaste trap naar zolder, ruime kelder en een garage is gelegen op een leuke plek in de kern van Herten/Merum om de hoek bij een speelveld en groenvoorziening. Met 169 m2 woonoppervlakte is dit een leuk woonhuis dat geschikt is voor een groeiend gezin. Dat alles op slechts 4 minuten fietsen van diverse winkelvoorzieningen, de school of het sportcentrum.

De globale indeling is als volgt:

Souterrain: ruime kelder die te bereiken is via de hal. De kelder heeft in het voorcompartiment veel daglicht en is geschikt als praktische provisiekelder. Hier zijn ook de witgoedaansluitingen. De tweede kelder is eveneens geschikt voor provisie of opslag. In de derde hangt de c.v. ketel.

Begane grond: Entree/hal met ruime lichtinval. Vanuit de hal is er een hardhouten bordestrap naar de verdieping alsook een trap naar het souterrain. In de hal is de toiletruimte welke is voorzien van marmeren wandtegels, een toilet en fonteintje. Tevens is in de hal de meterkast aanwezig met alarminstallatie. Via de hal bereik je ook de Z-vormige woonkamer en de keuken aan de achterkant. De Z-vormige woonkamer heeft een speelse indeling doordat de woning in 1978 is uitgebreid met een L-vormige aanbouw. De woonkamer heeft aan de voorzijde een zithoek met gezellige houtkachel. Aan de achterkant heb je de mogelijkheid om een eethoek in te richten en een leuke werkplek of bijvoorbeeld lees- of speelhoek voor de kinderen. Dubbele tuindeuren zorgen voor de directe verbinding met de achtertuin. De keuken is compact en ingericht met een hoekopstelling. De opstelling is deels onder het raam gesitueerd waardoor je breed uitzicht hebt over de achtertuin.

1e Verdieping: de verdieping is ingedeeld met een overloop, twee ruime slaapkamers, de badkamer en een tussenkamer annex werkruimte. De eerste slaapkamer is naar de voorzijde van de woning gericht en is geschikt als tweepersoonskamer. Praktisch zijn de extra muurkasten die hier zijn ingebouwd. Ook de andere slaapkamer is geschikt als tweepersoonskamer en is gericht naar achteren. De badkamer is in de jaren negentig iets vergroot. Hierdoor beschikt de badkamer over een ligbad, douche, toilet en wastafel. Via de werkkamer is de tweede verdieping bereikbaar.

2e Verdieping: op zolder komt de verrassing. De vaste trap is de verbinding naar deze verdieping. Hier is veel ruimte mede door de aanwezige dakkapel. De ruimte is geschikt als zolderkamer of werkkamer eventueel gecombineerd met opslagruimte.

Door de ligging op een hoek zijn de achtertuin, zijtuin en daarmee ook de garage goed bereikbaar. In de achtertuin is aangrenzend aan de woonkamer een fraaie glazen overkapping geplaatst. Verder is de tuin speels ingericht met een terras, paadjes, een waterpartij en borders.

Bijzonderheden:

• Deels kunststof kozijnen aanwezig
• Energielabel D
• Voldoende bergruimte aanwezig
• Leuke ligging nabij een speelveld en diverse voorzieningen

Woonoppervlakte: ca. 169 m2
Bouwjaar: 1968
Aanvaarding: direct.

heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons
een bericht!

× sluiten