Menu Menu

HERTEN
Louis Beelstraat 23

€ 925,- per maand

Beschrijving

Licht en rustig gelegen hoekappartement op de 2e woonlaag met een fantastisch uitzicht over Herten, 2 slaapkamers, loggia met glazen schuifwand, open keuken, grote woonkamer, badkamer met ligbad en douche, bijkeuken, 2 inpandige bergingen en eigen parkeerplaats.

De globale indeling is als volgt:

Souterrain: privé berging, gezamenlijke ruimtes voor afvalcontainer en fietsenstalling.

Begane grond: hoofdentree met bellentableau, brievenbussen, trappenhuis en lift.

Appartement (2e woonlaag); entree/ gang met 2 volwaardige slaapkamers van respectievelijk 14 m2 en 9 m2. Tevens bevindt zich in de gang een gastentoilet met wandcloset en fontein, een praktische bijkeuken met opstelling CV (HR combi ketel, eigendom), mechanische ventilatie unit en witgoedaansluitingen. De geheel betegelde badkamer is uitgerust met een ligbad, douche en vaste wastafel. De woonkamer (ca. 45 m2) is ruim en zeer licht dankzij de vele raampartijen.
De open keuken is voorzien van een hoekkeuken. Vanuit de keuken is een 2e inpandige berging/provisieruimte bereikbaar. De loggia is vanuit de woonkamer bereikbaar en is ca. 8 m2 groot en mooi afgeschermd met een glazen vouwwand. Hierdoor is het hier heerlijk vertoeven, bij goed en slecht weer.

Het appartement heeft een eigen beschutte parkeerplaats op het binnenterrein, een privé berging in de kelder en maakt onderdeel uit van het kleinschalig appartementencomplex " Zilverberk" met 14 appartementen.

Inhoud: ca. 260 m3.
Woonoppervlakte: ± 100 m2
Bouwjaar: 2000.
Beeldmerk Jack Frenken

Dat is lekker thuiskomen

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten