Menu Menu

HERTEN
Den Ekkert 48

€ 225.000,- k.k.

Bereken hier uw hypotheeklasten ⟶

Beschrijving

Deze middels garage geschakelde twee onder een kap woning is gelegen op een fijne locatie tegenover een groenvoorziening met speeltuintje. De woning heeft kunststofkozijnen met HR++ beglazing. Verder is algehele modernisering van deze gezinswoning aan de orde. Een woning met veel potentie, ene bijkeuken, een ruime garage met vliering en een mooi perceel.

De indeling is als volgt:

Begane grond: entree/hal met toiletruimte, standaard afgewerkt met toilet en fonteintje. Meterkast. T-vormige woonkamer met trapkast. Open keuken met een hoekopstelling zonder apparatuur. Praktische bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine. Via de bijkeuken is de achtertuin bereikbaar.

De achtertuin is ca. 13 meter diep en weelderig begroeid met heesters en stuiken. De achtertuin is georiënteerd op het oosten en heeft aangrenzend aan de garage een tuinberging voor tuingereedschap. De garage heeft een extra vliering. Dus aan bergruimte is geen gebrek. Verder is de garage voorzien van een elektrisch bedienbare sectionaalpoort.

1e Verdieping: de verdieping is ingedeeld met een overloop, 2 slaapkamers en een ruime badkamer. De slaapkamer aan de achterzijde is riant en kan eenvoudig worden gesplitst in 2 slaapkamer waardoor een 2 persoonskamer en een kinderkamer ontstaan. De slaapkamer aan de voorzijde is eveneens van een goed formaat. De badkamer is gedateerd maar ruim van opzet en biedt plaats aan een ligbad, douche, toilet, wastafel en wasmachine aansluiting.

2e verdieping: de zolder is via een vlizotrap te bereiken. De ruimte is middels een tussenwand met schuifdeur gesplitst in 2 ruimtes: een hobbyruimte en bergruimte met c.v.-opstelling. De zowel de hobbyruimte als bergruimte hebben daglicht middels een dakraam.

Bijzonderheden:
• Kunststof kozijnen uit 2004 met HR++ beglazing
• Kruipruimte is extra geïsoleerd
• De hele woning heeft rolluiken deels elektrisch bedienbaar

Algemeen:
Inhoud: 329 m³
Perceeloppervlakte: 288 m²
Woonoppervlakte: 64 m²
Bouwjaar: 1927
Aanvaarding: per direct
Beeldmerk Jack Frenken

De deur naar het geluk
gaat naar binnen open

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten