Bel ons
Menu Menu

HERKENBOSCH
Jean Adamslaan 5

Open Huis! za. 1 Oktober - 11:00 tot 15:00 uur

€ 389.000,- k.k.

Bereken hier uw hypotheeklasten ⟶

Beschrijving

Comfortabel levensloopbestendig wonen, alles gerieflijk gelijkvloers; een mooie woonkamer maar ook 3 fijne slaapkamers, een luxe badkamer met inloopdouche, een gezellige leefkeuken met een keurige keukenopstelling, een inpandige garage met elektrische poort en een praktische kelderberging. Kortom: deze bungalow is van alle woongemakken voorzien en rustig gelegen op loopafstand van de voorzieningen.

De indeling is als volgt:

De centraal in de woning gelegen ruime hal biedt toegang tot nagenoeg alle vertrekken. In de hal bevindt zich de garderobe, het gastentoilet met fonteintje, de meterkast en een handige opbergkast.

Links van de hal bevindt zich de woonkamer met een sfeervolle gashaard. Dankzij de grote raampartijen beschikt de woonkamer over een prettige lichtinval.

In het rechtergedeelte van de woning liggen de 3 fijne slaapkamers. De centraal gelegen praktische badkamer is slim en functioneel ingedeeld en voorzien van een ruime douche en een groot badkamermeubel.

De leefkeuken aan de achterzijde is van een gezellig formaat en voorzien van verzorgde keukenopstelling met inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is het portaal bereikbaar dat toegang biedt tot de achtertuin, de handige provisiekelder en de inpandige garage. Deze is voorzien van een elektrisch bedienbare sectionaalpoort en tevens bevindt zich hier de witgoedopstelling en de cv-ketel.

De woning ligt in een zeer rustige straat met louter bestemmingsverkeer op een kavel van 462m2 met een keurig aangelegde en goed onderhouden tuin met diverse leuke plekjes om te genieten van zon of schaduw.

Eigenlijk heeft deze goed onderhouden woning alles wat je nodig hebt om aangenaam te wonen tot in lengte van dagen. De woning leent zich echter ook uitstekend voor wat interne aanpassingen en kan makkelijk worden verbouwd zodat de woning een modern open karakter krijgt met 122m2 woonoppervlakte.

Algemeen:
Inhoud: 486 m³
Perceeloppervlakte: 462 m²
Woonoppervlakte: 106 m²
Bouwjaar: 1977
Aanvaarding: per direct
Beeldmerk Jack Frenken

De deur naar het geluk
gaat naar binnen open

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten