Bel ons
Menu Menu

HEEL
Ringweg 1

Verkocht onder voorbehoud

€ 419.000,- k.k.

Bereken hier uw hypotheeklasten ⟶

Beschrijving

Een vrijstaande bungalow uit de jaren zeventig ligt vaak op een goede locatie omgeven door vrijstaande woningen met ruime percelen. Dat geldt ook voor deze bungalow uit 1974 die ligt op een fraai perceel van 845 m2. Als je nadenkt over een transformatie dan kun je van een bungalow elk gewenst ontwerp maken. Van klassiek tot modern en strak met eventueel een extra verdieping. Al die potentie zit in deze te moderniseren gezinswoning met een woonoppervlakte van maar liefst 184 m2 waardoor de combinatie wonen en werken zeker tot de mogelijkheden behoort. Juist door de unieke ligging en de indeling van het perceel is de privacy in de tuin gewaarborgd.

Indeling:

Souterrain: kelder in twee compartimenten samen ruim 35 m2 groot.

Begane grond:
Een bungalow heeft het hele woonprogramma op dezelfde verdieping waardoor de woning zowel geschikt is voor een gezin als om levensloopbestendig te wonen.

De overdekte entree biedt toegang tot de woning. Je komt binnen in de ruime hal met muurkasten, de meterkast en een garderobenis. De azuurblauwe tegels uit de jaren 70 sieren de toiletruimte die ook in de hal gesitueerd is. Een fraaie glaswand zorgt voor transparantie en de scheiding met woonkamer.

Hoge plafonds en grote raampartijen springen meteen in het oog. De woonkamer heeft met 44 m2 oppervlakte een mooi formaat. De schuifpui biedt directe toegang tot de tuin. Door de roomdivider is de keuken van de woonkamer gescheiden maar is er wel direct contact. De keuken heeft een klassieke eiken hoekopstelling met diverse basisapparatuur. Muurkasten bieden extra provisieruimte. Naast de keuken is de bijkeuken met de witgoedaansluitingen. Hier is de toegangsdeur naar de achtertuin.

De hal is verbonden met de gang waar de deuren naar de overige vertrekken zijn. De eerste twee deuren geven toegang tot de eerste twee slaapkamers. Beide zijn ruim 10 m2. Aan de overzijde is de badkamer. De azuurblauwe mozaïektegels komen hier weer terug. De badkamer heeft 2 wastafels, een toilet en een ligbad. Naast de badkamer is de tweepersoons slaapkamer met zicht op de achtertuin. Deze kamer is ruim 14,5 m2. Aan het einde van de gang is een hobby/bergruimte met kastenwand aanwezig. De ruimte is maar liefst 20 m2.

In de jaren 80 is de woning uitgebreid met een aanbouw met kelder en op de begane grond met een gang en een riant kantoor van 23 m. Uiteraard is deze geschikt als werkkamer of slaapkamer. Door de gang met toegang vanuit de oprit/carport is het ook een ideale ruimte voor een aan huis gebonden beroep.

De woning is geheel vrijstaand. De woning is rondom helemaal bereikbaar. Via het zijpad naast de carport kun je achterom. Het woonhuis is omsloten door een voortuin, zijtuin en achtertuin. De achtertuin is zuid georiënteerd en ingericht met borders, gras en terrassen tussen de woonkamer en het kantoor.

Bijzonderheden:
* Fraaie locatie in een rustige woonomgeving
* De woning is zeer geschikt voor de combinatie wonen/werken
* Gelegen op slechts 350 meter van waterplas de Vlieter
* Uitvalsweg A-2 gelegen op enkele autominuten afstand.

Inhoud: circa 813 m³.
Woonoppervlakte: circa 184 m².
Perceeloppervlakte: 845 m².
Bouwjaar: 1974
Aanvaarding: in overleg
Beeldmerk Jack Frenken

Dat is lekker thuiskomen

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten