Menu Menu

ECHT
Olmstraat 69

€ 187.500,- k.k.

Beschrijving

ECHT, OLMSTRAAT 69

Aan de Olmstraat in Echt bieden wij u de unieke mogelijkheid aan om naar eigen inzicht en individuele woonwensen uw droomhuis te realiseren!

Kenmerken
Het perceel heeft een grootte van 660m² en beschikt over een frontbreedte van ca. 17meter.

Bouwen met Brummelhuis
Wij nemen de zorgen van het bouwtraject ook graag van uw over door onze samenwerking met bouwbedrijf Brummelhuis. Brummelhuis is een zeer gerenommeerd bouwbedrijf uit Zwolle met een jarenlange ervaring op gebied van het bouwen van woningen voor particuliere opdrachtgevers.

U kunt kiezen uit een van hun reeds uitgewerkte ontwerpen, maar uiteraard staat Brummelhuis ook voor u klaar wanneer het gaat om het ontwerpen van uw individuele droomhuis. Vraag gerust naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Locatie
De bouwkavel voor het bouwen van een vrijstaand landhuis is gesitueerd in een representatieve woonwijk en op loopafstand van het centrum en alle voorzieningen.

Gemeente Echt-Susteren is een bijzonder groene gemeente met fraaie uitgestrekte natuurgebieden. Bovendien ligt de gemeente in het smalste stukje van Nederland, slecht 4,8km. breed, de taille. Hierdoor vormen de buitengrenzen van Echt-Susteren ook meteen de landsgrenzen met Duitsland en België. Een bijzonder stukje Nederland dus.

In Echt heeft u allerlei voorzieningen en faciliteiten binnen handbereik. Leuke restaurants, winkels, sportparken, een overdekt zwembad, een bioscoop en nog veel meer.
Het uitgestrekte buitengebied leent zich bij uitstek om te recreëren, zoals wandelen, fietsen en paardrijden.

Echt heeft een zeer goede bereikbaarheid. Het NS station, met directe verbindingen naar Roermond, Eindhoven, Maastricht en Venlo, ligt aan de rand van de kern Echt.
Voor de automobilist zijn er aansluitingen op de N276, A2 en A73.


Koopprijs Bouwkavel : € 187.500,-- k.k.
Perceelsgrootte : 660m²
Beeldmerk Jack Frenken

Alles voor huis en hypotheek
...in een keer geregeld!

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten