Menu Menu

ECHT
Lelfert 14

€ 229.000,- k.k.

Beschrijving

Deze charmante vrijstaande woning met slaapkamer en badkamer op begane grond is gelegen op een mooi perceel van 290m² met royale patiotuin en grote berging (36m²).

Het karakteristieke woonhuis (bouwjaar 1921) is reeds grotendeels gerenoveerd en beschikt o.a. over een ruime woonkamer (34m²), separate leefkeuken (22m²), 2 slaapkamers en luxe badkamer. De tuin is ca. 110m² groot en biedt optimale privacy en goede bezonning.

De indeling is als volgt:

Souterrain: Provisiekelder gelegen onder woonhuis en kelder onder buitenberging.

Parterre: Hal/ entree met trapopgang naar eerste verdieping en toegang tot kelder, woonkamer, keuken en slaapkamer. De ruime woonkamer (34m²) dient nog gemoderniseerd te worden en met 'een kleine ingreep' kunnen eventueel openslaande deuren naar de tuin toegevoegd worden. Aan de achterzijde, aangrenzend aan de tuin is de leefkeuken gesitueerd. Deze is 22m² groot, afgewerkt met een moderne tegelvloer en uitgerust met een eiken houten keukeninstallatie in hoekopstelling voorzien van de navolgende apparatuur: gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en vrieskast.
Op de parterre zijn tevens een slaapkamer en badkamer gelegen.
De slaapkamer, gesitueerd aan de voorzijde van de woning (4.95 x 3.04 groot) is voorzien van laminaatvloer. De luxe badkamer is vernieuwd in 2011 en beschikt over een grote inloopdouche, toilet en wastafel met meubel en opbergkast.

1e Verdieping: Kleine overloop met toegang tot de 2e slaapkamer en een ruime bergzolder.

Tuin
De patiotuin is ca. 110m² groot en is onderhoudsvriendelijk aangelegd en beschikt over een zeer fraaie en ruime overkapping (ca. 30m²). De tuin is bereikbaar via de oprit aan de linkerzijde van het pand (recht van overpad) en aan de achterzijde is een grote berging gelegen. Door de gunstige ligging biedt de tuin optimale privacy en tevens een goede bezonning door de situering op het zuidwesten.

Buitenberging
De gemetselde buitenberging met pannendak is ruim van opzet (36m² op begane grond) en tevens geheel geïsoleerd. De berging is op de begane grond verdeeld in drie vergelijkbare ruimtes (berging, hobbyruimte en bijkeuken) en is geheel voorzien van een tegelvloer.
Tevens is onder deze berging een kelder van 12m² gelegen.

Algemeen
Het pand is gebouwd in 1921 en is in 1999 grotendeels gerenoveerd.
De volgende bijzonderheden zijn tevens vermeldingswaardig:
- Het pand is voorzien van een nieuw, geïsoleerd dak;
- Geheel voorzien van hard houten kozijnen met dubbele beglazing;
- Badkamer vernieuwd in 2011;

Locatie
Lelfert betreft een heerlijke locatie in Pey-Echt die u de luxe biedt van het wonen aan de rand van het dorp, doch in de nabijheid van alle voorzieningen en scholen. De gemeente Echt-Susteren is groen en landelijk. Hierdoor is het een fijne gemeente om te wonen, werken en recreëren. Echt beschikt over een ruim voorzieningenpakket met diverse scholen, winkels en sportfaciliteiten. Grote steden als Maastricht, Eindhoven en Venlo zijn eenvoudig en snel te bereiken door ligging nabij de A2 en de A73 en de aanwezigheid van een NS-station.

Kenmerken
Inhoud: 512m³
Woonoppervlakte: 91m²
Overige inpandige ruimte: 35m²

Perceelsoppervlakte: 290m²
Bouwjaar: 1921 (1999 gerenoveerd)

Aanvaarding: in overleg.
Vraagprijs: € 229.000,-- k.k.
Beeldmerk Jack Frenken

Dat is lekker thuiskomen

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten