Bel ons
Menu Menu

Beschrijving

In het uitbreidingsplan ’t Thaal te Echt bieden wij u deze prachtige bouwkavel aan met de unieke mogelijkheid om naar eigen inzicht en individuele woonwensen uw droomhuis te realiseren!

Kenmerken
Het betreft een bouwkavel aan de Echterstraat met frontbreedtes van 11,36 meter.
De kavel biedt u hiermee een diversiteit aan mogelijkheden bij het ontwerpen van uw droomhuis. De diepte van de kavel is 39,89 meter.

Locatie
Nieuwbouwwijk ’t Thaal is een zeer gewilde en rustige woonlocatie gelegen nabij de N295
(ook wel Rijksweg Noord genoemd) tussen de wijken Pey en Hingen.
Tevens is natuurgebied Kranenbroek op loopafstand van deze wijk gelegen.

De kern Pey is een zelfstandige parochie en kent een rijk verenigingsleven. In de kern Pey is een basisschool aanwezig en vindt u tevens een klein doch divers winkelaanbod met o.a. een supermarkt, huisartsenpraktijken, tandartsenpraktijken en een apotheek.

De kern Echt beschikt over een gevarieerd winkelaanbod, diverse uitgaansgelegenheden, cafés, restaurants en recreatiemogelijkheden. Tevens vindt u in Echt het Connect College voor voortgezet onderwijs op alle niveaus.

Als toekomstige bewoner van ’t Thaal hoeft u straks slechts 2,5 km af te leggen om op de autosnelwegen A2 en A73 te komen, 1,5 km tot de Bovenstestraat in het centrum van Echt en 1 km tot het NS station. Duitsland en België liggen op respectievelijk 7 en 10 km afstand.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het bouwen van uw eigen droomhuis in deze nieuwe woonwijk, neemt u dan contact op met ons kantoor voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.

heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons
een bericht!

× sluiten